2777
2789
عنوان

میخوایم بریم مسافرت مادر شوهرمم میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بیخبر برید ، ما همیشه بیخبر میریم چون تو یه ساختمونیم ، اونم میخواد بیاد ، حتی خونه فامیلامون که ...

سخت تون نیست یا دلخوری پیش نمیاد چون تو یه ساختمان هستین مثلا یهو ظهر میاد در میزنه میبینه نیستین

من باشم میگم دوست دارم ۳تایی بریم اگه اون میاد من نمیام و رو حرفم میمونم بعدم هروقت خواستین جایی بری ...

باید بهش بگم ما دوست داریم خودمون بریم شمارا واسه دفعه بعد میبریم

حالا این قدر پایه هس خوش مسافرت هم هس

نه هی بیاد تو ماشینمون چرا اینو خریدین اینا اینجوریه نخورین میگه چرا اینجا وایستادین عکس بگیرین اصلا عک سواسه چیه اووووو.... 

سخت تون نیست یا دلخوری پیش نمیاد چون تو یه ساختمان هستین مثلا یهو ظهر میاد در میزنه میبینه نیستین

به محض این که بر میگردیم هنوز لباس عوض نکردیم ، میاد گِلِگی که چرا به من خبر ندادین ، بعد یه ساعت حرف میزنه که منم رفتم گشتم ، فکر کردین بلد نیستم برم بگردم .مثلا خونه ی برادرام یه استان دیگست ، چهار روزم میمونیم ، چرا باید مادرشوهرم رو ببرم ‌، مادرشوهری که جلو روم از خودم و خانوادم بد میگه ، اصلا خجالت میکشم جلو زن داداشم ، بدم میاد مهمون اضافه با خودم ببرم خونه کسی ، میخوام راحت باشم 

به محض این که بر میگردیم هنوز لباس عوض نکردیم ، میاد گِلِگی که چرا به من خبر ندادین ، بعد یه ساعت حر ...

مادرشوهر منم همینه خیلی احساس نزدیکی میکنه با خانواده من همش میخواد خوشو بچسبونه چند روز قبل میگفت میخوام لرم اصفهان به خونه بابات اینا و برادرت هم ی سر میزنم حالتی ک مثلا منت بزاره من ب احترام تو بهشون سر میزنم 

حالا اونها همه شاغل و شیفتی هستن اصلا نمیدونم چکار کنم اینقدر نچسبه

مینیمال 
به محض این که بر میگردیم هنوز لباس عوض نکردیم ، میاد گِلِگی که چرا به من خبر ندادین ، بعد یه ساعت حر ...

من تصمیم گرفتم که از این ب بعد هر وقت بحثش پیش اومد بگم من بدم میاد موقع مسافرت کسی باهامون بیاد 

مینیمال 
مادرشوهر منم همینه خیلی احساس نزدیکی میکنه با خانواده من همش میخواد خوشو بچسبونه چند روز قبل میگفت م ...

عزیزم احساس نزدیکی نمیکنه ، میخواد پول هتل نده ، خوشگذرونیاشو بکنه ، منتشم بزاره سر تو .