2777
2789
عنوان

غصه ازدواجو میخورم نوزده سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 165 پست
دقیقا. دخترهای نی نی سایت انگار تو عهد قاجار زندگی میکنند. من خودم تا نوجوانی تو روستا بودم. فامیلها ...

اره نینی سایت خیلی عجیبه طرف تو ۱۸ سالگی ۲ تا بچه داره انگار از یه سیاره دیگه ان تازه همشونم از وضع شون‌راضی ان 😂 چون ازدواج تنها دستاورد زندگی شون بوده و هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نباشه؟ موضوع سایتم نی نی سایت😂تایپیک میزارم زیاد با همه اشنا شم شما چشم نداری ببینی😂

یکم جنبه خوبه آدم داشته باشه 

اینجا سایت تبادل نظره نظر همه باید محترم باشه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

نه دیگه خداروشکر اون یه دعوا بود تموم شد

اخی مامان کوچولو🥲🥺❤️حس میکنم خیلی دختر پخته و قوی ای هستی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

فقر فرهنگی خانواده چیزای مهمم هس راجبش فک کنیچقد بدم میاد ازونا ک کل فکر و ذکرشون تور کردن و شوهر کر ...

منم بدم میاد ولی نمیدونم جکار کنم خیلی رو من تاثیر میزارن

حتی اگه دبیر باشیم؟ شما الان ازدواج کردید؟

من نه ازدواج نکردم 23 سالمه و به نظر خودم زوده کارای مهمتری دارم که با ازدواج دست و پام بسته میشه

دبیر باشی هم فرقی نداره وقتی بدونن شما مجردی برات خاستگار پیدا میشه سعی کن فعال باشی تواکثر مراسمات جلسه ها روضه ها کلا هرچی که اکثریت مردم شرکت میکنند شرکت کنی

من درکل شاید دوسه بار رفته باشم زیارت و مسجد کلی خاستگار پیدا میشه ازهمینجور جاها که البته من دوس ندارم چون نمیخوام سنتی ازدواج کنم 

قربونت برم من عزیز مهربونم ممنونم ازت🤍که درک میکنی

فداتشم ایشالله نی نی هات ب سلامتی دنیا بیان😍💖

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من نه ازدواج نکردم 23 سالمه و به نظر خودم زوده کارای مهمتری دارم که با ازدواج دست و پام بسته میشهدبی ...

من هیئت زیاد میرم خواستگار هم میاد ولی مناسب هم نیستیم مثلا اونا خیلی مذهبین