2777
2789
عنوان

غصه ازدواجو میخورم نوزده سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3255 بازدید | 172 پست
دقیقا. دخترهای نی نی سایت انگار تو عهد قاجار زندگی میکنند. من خودم تا نوجوانی تو روستا بودم. فامیلها ...

اره خدایی ن ب ماها ن ب نسل جدید😂😂

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عالی گفتید

ممنونم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فقر فرهنگی خانواده 

چیزای مهمم هس راجبش فک کنی

چقد بدم میاد ازونا ک کل فکر و ذکرشون تور کردن و شوهر کردنه

اونا که موفقیت و خوشبختیو تو شوهر کردن میبینن.به خودت بیا 

اینجا خیلی عجیبه ۱۹ سالگی غصه ازدواج داره بعد من به دوستای ۳۰ یالم میگم هنوز زوده بابا میخواین چیکار

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

فقط نظرمو گفتم 😐ببخشید چه عصبی خواهر

نه عصبی نیستم اتفاقا

فقط بدم میاد بعضیا کاری رو انجام میدن و برای دیگران منع میکنن

من اگه جای شما بودم اصلا تو این تاپیک پست نمیذاشتم

چون هم نوزده سالگی ازدواج کردی هم ۳تا بچه داری

اصلااا جات نیست

به نظرم نوزده خیلی زوده...بزار درست تموم بشه به اهدافت برسی توی ۲۵ سالگی ایشالا ازدواج می‌کنی سخت نگیر دیر نشده که

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

دقیقااااتوتاپیکی که استارتر از مجردی گفتهگفته منم اینقدر سن دارم ۳تا بچه دارم مفتخره

من ۳۰ سالمه ۳ تا دارم و دوقلو باردارم اونم ناخواسته برای من عادیه اونوقت به من میگن فیک😑 

به این ماشاالله ماشاالله میگن😃

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

دقیقا. دخترهای نی نی سایت انگار تو عهد قاجار زندگی میکنند. من خودم تا نوجوانی تو روستا بودم. فامیلها ...

عزیزم شما که سنتون بالاس و با تجربه هستید واقعا تفاوت فرهنگی تا حالا به گوشتون نخورده؟؟برا منم شما عجیبید