2777
2789
عنوان

هفته هفت بارداری ام

46 بازدید | 10 پست

هفته 7ام صدای قلبشم شنیدم🥺ولی امروز خیلی احساس پریودی دارم انگار همین الان میخام پریود شم میترسم برم دستشویی.زیر دلم درد پریودی دارم. طبیعیه بعد از تشکیل قلب هم هنوز این دردا باشه؟  میخام پاشم جاروبرقی بکشم ولی میترسم خوب نباشه کلا فقط دراز کشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس ممکنه طبیعی نباشه؟

اصلا نترس 

ولی هیچی معلوم نیست من خودمم همینطوری بودم الان دوساله بچم ولی یکی دیگه بااین علایم سقط بوده اصلا معلوم نیست کلا میگم سه ماهه اول بهتر استراحت کرد که جایش محکم بشه 

من تا هفته۱۷ ماه بنجم کمردردشدید داشتم خصوصا که دوماهه اول بارداری علایم پریود طبیعیه 

درکل استراحت داشته باش جاروبرقی خوب نیست 

دوساعت مطلق بخواب ببین کمردردت خوب میشه؟علایم خطر اینه که بدتربشه دردش ویا خونریزی کنی یا لک پایدار و پشت سرهم

اصلا نترس ولی هیچی معلوم نیست من خودمم همینطوری بودم الان دوساله بچم ولی یکی دیگه بااین علایم سقط بو ...

منم کمردرد رو همش دارم قبل بارداری هم داشتم.  باشه مرسی از راهنماییت عزیزم