2777
2789

دخترم سه سال و نیمه هست عصر که نمیخوابونمش شب خیلی خسته میشم ساعت ۹ دیگه تشکشو میارم وسط هال میگم مامان وقت خوابه اول میگه خوابم نمیاد می‌خوام بازی کنم اما یکم بهش میگم میاد اکثرا سریع هم می‌خوابه چون عصر نخوابیده ولی بعدش تا ساعت ها من عذاب وجدان دارم که دخترم داشت بازی میکرد من بزور خوابونمدش و خودم هم تا ۱۲ بیدارم خوابم نمیبره میگم من که بیدارم عصر بخوابونمش تا شب هم بازی کنه تا ۱۲ اینم بخوابه چون عصر ها هلاک میشم از خواب 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عصرها میخوابومم شبها هم به زور میخوابه۴سالشه

شب چ ساعتی می‌خوابه ؟؟؟

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

والا دخترم باگریه وزیر ساعت ۲میخوابه

دختر منم اگر ولش کنی تا یک بیداره اگر عصر نخوابه وقتی که دوسالش بود که تا دو گاهی سه بزور می‌خوابید 

مادر ما رو از جهان نجات میده و پدر مارو از دست مادر...

اگر پدر نباشه عقده مثبت مادر نمیذاره فرزند اعتماد بنفس داشته باشه چون نمیتونه با واقعیت دنیا آشنا بشه ...

یک مقدار از رشد و نمو بچه توی خواب اتفاق میفته  عذاب وجدان نداشته باش شما بهترین کارو دارید انجام میدید

سلام عزیزم

من پزشکم.

یکی از اساتید اطفالمون همیشه میگفت دختر بچه رو عصر ها نخوابیدن که شب قبل از ۱۰ بخوابه.

تخمک ها از ۲ سالگی به بعد شروع به رشد میکنن، رشد اون ها در شب و در خواب و تاریکی اتفاق میوفته.

اتفاقا کار درستی انجام میدین که بچه رو قبل از ۱۰ میخوابیدیم.

این باعث سلامتی و رشد قدی درست بچه میشه

۹ ساعت خوبیه برای رشدش اما خب خعیلی زودههه گناه داره بذار همون ۱۲ بخوابه باهاش بازی کن‌اخی عزیزممممم ...

اره دلم میسوزه براش وقتایی ک نمی‌خوابم و عصر شب خیلی خسته و بی حالم برا همین نمیتونم باهاش بازی کنم فردا انشالا عصر میخوابونمش تا شب بازی کن 

اره دلم میسوزه براش وقتایی ک نمی‌خوابم و عصر شب خیلی خسته و بی حالم برا همین نمیتونم باهاش بازی کنم ...

مگه صبحا چند بیدار میشید؟ قربونششش چ ب حرفتم گوش میده میخوابه ب زور

منم قبلا مثه تو بودم ناراحت نباش برای همه مامانا پیش میاد دیگه

ما ۲ میخوابیم تا ۱۲ ظهر باز بکوب بیداریم تا ۲ تا ۱۲ ظهر امشب مهمان شب نشین داشتم متاسفانه خوابم بهم ریخته