2777
2789

خود من همه آیه های قرآن رو دوس دارم اما بهترینش این ها هستن: 

از رحمت من نا امید نشوید 

پروردگارت رهایت نکرده و برتو خشم نگرفته است

قطعا بعد از هر سختی آسونی است

همه دنیارا برای تو آفریدم و تورا برای خودم 

و زندگی واقعی آخرت است و زندگی دنیا چیزی جز سرگرمی نیست 

و بخاطر من صبوری کن

🥹😍♥✨🌱

من نورِ خدام برای چندمین بار دوباره عضو شدم ممنون میشم برای سلامتیم صلوات بفرستی مهربونم ❤.. #یانور✨🌱

من آیه های مورد علاقم خیلی زیادن 

این بیوی تلمه

هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر اینکه او باخبر است

«وَ مَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا»

«يُحْيِي وَيُمِيتُ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»‍✨☄️

من آیه های مورد علاقم خیلی زیادن این بیوی تلمههیچ برگی از درخت نمی افتد مگر اینکه او باخبر است«وَ مَ ...

چه زیبا ♥✨

من نورِ خدام برای چندمین بار دوباره عضو شدم ممنون میشم برای سلامتیم صلوات بفرستی مهربونم ❤.. #یانور✨🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و من یتق الله یجعل له مخرجا 

و یرزقه من حیث لا یحتسب

و من یتوکل علی الله فهو حسبه

ان الله بالغ امره قد جعل الله لکل شی قدرا

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسبو من یتوکل علی الله فهو حسبهان الله بالغ امره قد ...

معنیشو میگی گلم 

معنیشو میگی گلم

و هرکسی تقوای خدا پیشه کند خدا راه خروج از گرفتاری رابه اونشان میدهد

و از جایی که گمان نمیکنید به شما روزی میدهد

و هرکسی به خدا توکل کند خدا اوراکفایت میکند

خدا بر تمام امور مسلط است و برای هر چیز قدر و اندازه ای مشخص قرار داده است

این چند ایه رو بعدهرنماز بخون راه گشاست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.