2777
2789
نزنید منو من از گرما خوابم نمیبره عرق کردم

وای منم‌از گرما بلوزم‌ رو درآوردم‌ و رفتم‌روی سرامیک

شوهرم میگفت الان‌مریض میشی ولی من واقعا گرممه

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم‌از گرما بلوزم‌ رو درآوردم‌ و رفتم‌روی سرامیکشوهرم میگفت الان‌مریض میشی ولی من واقعا گرممه

منم خیلی گرممه واقعا پام تپ گچه همش هم باید خم بشم شیر بدم کلافه شدم

یاد زمان خودم افتادمبفرس خواهر باید محکم بار بیاد

ما تو برف و بارون ..صبح سرد تو روستا تا مدرسه یخ میزدیم تازه اگه خوش شانس بودیم یه گله سگ دنبالمون نمیکرد..پاهامون یخ میزد بخدا

??????Ya umutlar biterse

بقلش کن دوتایی بخوابید 

حالا زمان ما اگه یروز میگفتم نمیرم مامانم 1000 تا پیامبرو میاورد جلو چشمم اخرش بعد 12 سال کنکورو خراب کردم 

هیچیم نشدم پس تا میتونی عشق کن بیخیال دنیا

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

خوش ب حالش 🤣🤣یادمه ۱۰سالم بود برف شدیدی میومد از شب قبل نشستم پای تلویزیون ولی تعطیل نکردن صبح التماس مامانم  کردم که نرم خیلی سرد بود و یخ بود همش لیز می‌خوردم پام میرفن تو  برف ب سختی تا جلو در مدرسه رفتم تعطیل بود 🙂😑😑😑😑😑

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
منم خیلی گرممه واقعا پام تپ گچه همش هم باید خم بشم شیر بدم کلافه شدم

شوهرم رفت سر کار سریع پنجره اتاقو باز کردم...اگه خونه باشه که عمرا نمیذاره

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

به نظرم بفرستیدش

هم که همسرتون گفته به حرفش احترام گذاشتید و هم مانع رشد بچتون نمیشید

این بچه ها قراره در آینده تو اجتماع زندگی کنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اره بابا من سخت نمیگیرمبا وجودی که خودم معلممآخه کلاس سوم چیزی نداره که

اسی بیابه من کمک کن خیلی الان بهت احتیاج دارم.دخترم تومدرسه اتفاقی براش افتاده اضطراب شدیدگرفته یه هفتس نمیره هرروزکه میگم ازفردابایدبری یسره گریه میکنه اون شب هم نصف شب پامیشه گریه میکنه.پیش دبستانی وسی پی جسمیه