یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما خانواده مذهبی و معتقدی هستیم ولی متعادل یه خواستگار داشتم اومد گفت ما به محرم نامحرم خیلی معتقدیم ولی پسرم با دخترخاله هاش با هم بزرگ شدن با هم راحتن شوخی میکنن میرقصن مشکلی نداریم شما هم نباید مشکل داشته باشی . گفتم پس شما برای اسلام قوانین جدیدی طراحی کردید ما همون اسلام ۱۴۰۰ سال پیش رو قبول داریم که پسر خاله توش نامحرمه ممنون 😐
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من هم ی خاستگار داشتم تو روستا چوپان بود...یعنی گوسفندا و گاوا از کس دیگه این فقط واسشون غذا میداد و مواظبشون بود..
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
ی خاستگار داشتم لامصب خونه بابام ک هیچ قیمت و متراژ خونه پدربزرگمو از بنگاهی پرسیده بود😐😂😂😂
فکر ارث بود بدبخت🤣🤣🤣🤣🤣🤣
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
من یه خواستگار داشتم آخوند بود نه که بگم آخوندا ضایعن ولی کلا تیپمون به هم نمیخورد من از این دخترای آرایش کرده و مانتویی که همیشه موهاش بیرون اون سر به زیر و با عبا و عمامه بعد یه بار منو دم مدرسه با چادر دیده بود چون مدرسه امون چادر اجباری بود همه اش میگفت نه دروغ میگن بقیه این دختر که چادریه چند ماهی بود بد گیر داده بود بهم دیگه تو دانشگاه که دیدتم مطمعن شد که والا بلا بخدا ما تیپ هم نیستیم
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...