2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7537 بازدید | 241 پست
من حتی سرکتابم گرفتم میگن جادو شدی نمیتونی ازدواج کنی چکار کنم هرچیم باطل السحر گرفتم الکی بود

من به دعا و جادو و طلسم و اینجور چیزا اعتقاد ندارم حتما موقعش نرسیده عموی منم میگفتن ولی ازدواج کرد 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

فعلا ازدواجو ول کن فقط فقط برو مستقل شو پولدارشو  بچرخ تفریح سالم کن  بیشتر یاد بگیر  روخودت سلامتیت ورزشت تغذیت زیباییت کارکن  . بهترازینا شوهرمیکنی‌ .شماکه دکتری داری ازت بعیده بخاطر فراراز خانوادت بخوای به یه مرد هپلی شوهرکنی و نتونی روپاهای خودت وایسی

لایک نکنید❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذار مامانت شوهر کنه فعد یکم وضع و اوضاع درست بشه شنا ازدواج کن

نه بخدا بدتر میشه مامانم هوسیه میره با این مردای کله خراب از روی عقل که شوهر نمی کنه بدتر ابروم میره

نه بخدا بدتر میشه مامانم هوسیه میره با این مردای کله خراب از روی عقل که شوهر نمی کنه بدتر ابروم میره

نظرت چیه جدا بشی از مامانت بری مستقل شی اول استقلال مالی داشته باش بقیه رو هم ول کن بعدش ازدواج کن 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
تو چه ربطی به خانوادت داری؟؟طرف میخواد با تو زندگی کنهخانوادتو میخواد چیکار؟؟😑عجیبه واقعا

تاثیر میزاره تو رابطه شون رفتار خانواده های هر دو طرف ممکنه کارو به جدایی بکشونه هر چقدر هم که عاشق هم باشن 

فعلا ازدواجو ول کن فقط فقط برو مستقل شو پولدارشو بچرخ تفریح سالم کن بیشتر یاد بگیر روخودت سلامتیت ...

بخدا هیچکس منو نمیگیره دیگه سی سالم شده شرایط خانوادم هرروز داره خرابتر میشه

به قران دروغ میگن ۱۰ سال این دعانویس ها خواهر منو بازی دادن

دقیقا به مامانبزرگم گفتن واسه تون دعا گرفتن معلوم شد دروغه