2777
2789
عنوان

بیاین از سم ترین خاستگارتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم یه خواستگار اینجوری داشتم تو روستا بودن و گاو اینا داشتن خیلیم پولدار بودا ولی خب من با همسرم که مهندسه ازدواج کردم الان به زور تونستیم یه اپارتمان بگیریم ولی اون آقا درست تو کوچه بابام اینا یه خونه بزرگ ساخته...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یا ی خاستگار داشتم هعی ادم میفرستاد الکی از من خاستگاری میکنن بعدش گف داشتم امتحانت میکردم گفتن بدبخت مگ دوست دخترتم😐😐

ایشون یکم خنگ تشریف داشتن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
پس چطوری فهمیدی خواستگارته باچیزی که گفتی کلاتاحالاخواستگاری نرفته

سه سال بود ازم خواستگاری میکرد ولی جلو نمیومد فقط و فقط بخاطر مسائل مالی همه ی هزینه ها صفر تا صد میخواست با من باشه

درست نیست به شغل دیگران توهین کنی بنده خدا دزدی که نکرده.

توهینی نبود عزیزم،،،اتفاقا خیلی به دلم نشسته بود اما هم فاصله سنی زیاد بود و کارشون و فرهنگشونم همینطور اگه دقت کنید گفتم که خانواده منظورم اقوامه هی تیکه میندازن راستش ناراحت شدم😁

اومدم اینجا کمی حالم بهتر شه شما به بزرگی خودتون ببخشید

پسر خاله همسر سابقم   وای نگووو  قبل ارزاینکه  همسر ستبقم بیادخواستگاری من

پسر خالش منو میخواسته 

یک بی کار و علاف و حیرون  قربون خدا برم     چشماش  بد شکل و تا به تا و روی سرش یک  کیست بزرگ ـ

اولا خواستگای نیومد 

فقد ممنو از شوهر خالم میپرسیده شوهررخالمم دعواش کرده بوده ک این دختره گوهشم قبولت نداره  وقتی خبر رسید منو میخاد چندین ماه افسرده بودم   مامانم از ریخت منم بدش میامد  خدای جدی میگم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

ما خانواده مذهبی و معتقدی هستیم ولی متعادل یه خواستگار داشتم اومد گفت ما به محرم نامحرم خیلی معتقدیم ...

جالب اینجاس خانواده سوهر من مدهبی تر مان اما روبط دختر خاله اینا رو مشکل نمیبینن 

ما ازادتریم اما رو اینچیزا حساسیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وای منم یه خواستگار اینجوری داشتم تو روستا بودن و گاو اینا داشتن خیلیم پولدار بودا ولی خب من با همسر ...

عزیزمممم،،،تلاش شما هم قابل تحسینه قسمت بود دیگه اما واسه من خیلی سنتی بودن و قدیمی و البته کوچ نشین😂

منم یک خاستگار داشتم مامانم از ش پرسید معیارتون چیه برداشت گفت پول خواهراش هم که نشسته بودن خندیدنخ ...

وااااا پول!؟اونو که خودش باید داشته باشه اگه هم ندارم باید ی چی دیگه می‌گفت 😂😁

جالب اینجاس خانواده سوهر من مدهبی تر مان اما روبط دختر خاله اینا رو مشکل نمیبینن ما ازادتریم اما رو ...

اره . برای دل خودشون دین رو تغییر میدن . خدا رحم کنه . جالبه اکثرا اگر برعکس باشه مثلا خانم با نامحرم بخواد هپین ارتباطو داشته باشه بد میدونن ولی واسه خودشون زشت نمیدونن😬

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
توهینی نبود عزیزم،،،اتفاقا خیلی به دلم نشسته بود اما هم فاصله سنی زیاد بود و کارشون و فرهنگشونم همین ...

من یه خاستگار داشتم گفت برات گردن بند نمیخرم کسی گردنتو نگاه نکنه. نمیدونم خودشو چی فرض کرده بود😑😑