2777
2789

تاپیک قبلم بخونید می فهمید جریان چیه

امروز هم مدیر دخترم و اون دختر موسوی برد نمازخونه  دونه دونه ی خانمی ازشون سوال پرسید 

دخترم گفت همه سوالات جواب دادم بدون مکث

بعد ب من گفت برو پشت در هم نایست

زنگ اخر ب دخترم گفتن قبول نشدی چون اون بهتر بود تو نماز با صوت نخوندی2 امتیاز کم کردیم

صدات رسا نبود 2 امتیاز کم شد 

دختر گفت عصبانی شدم گفتم تو نمازخونه ب اون بزرگی باید داد میزدم اخه این چه دلیلی؟؟

زنگ زدم ناظم گفتم مگ دختر من مسابقه صوت قران شرکت کرده این چه ایراد هایی ازش گرفتین؟؟ 

بعدش من از کجا بدونم واقعا دختر جواب داده کسی شاهد نیست

گفت نه اون بهتر جواب داد  دختر خیلی گریه کرد اعصابم خورد باباش فردا میره اموزش پرورش ببینم چرا ی بچه رو انقد با روح روانش بازی میکنن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا جایی که میدونم نه . 

ولی کلا بگمت تجربه به من ثابت کرده از این پارتی بازیا زیاده من به بچه هام میگم مسابقه رو برای این شرکت کنید که یه چیزی یاد بگیرید زیاد حساس نمیشیم روی برد و باخت . حالا مگه ببره چی میخواد گیرش بیاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
صوت نمیدونم حتما اون یکی از این بهتر بود که برنده شده

تاپیک قبلی بخون میفهمی

بار اول از 20 خوردی بچه پرسیدن. ی اخوندی پرسید تنها کسی ک بدون غلط بود دختر من بود اون دختر تشهد و سلام هم بلد نبود  وقتی اعتراض کردم مدیر گفت خودم شخصا سوال میپرسم. اینم پرسشش ک تنهایی بدون شاهد ازش پرسیدن من از کجا بدونم اون دختر ولقعا جواب داد 

سری قبل ک افتضاح بود

اول از همه بهش یاد بدید واسه چیزای بی اهمیت انقدر حرص نخورهحقشو بگیره ولی اینجور غصه خوردن اخه چه فا ...

چقد تلاش کرد ولی نشد بجه س نمیدونه دنیا چقد بی رحم مردم دبن ایمان ندارن ـ

حقش خوردن نامردی کردن در حقش بچه س دیگه اعصابش بهم میریزه

چقد تلاش کرد ولی نشد بجه س نمیدونه دنیا چقد بی رحم مردم دبن ایمان ندارن ـحقش خوردن نامردی کردن در حق ...

پس ببین جریان چیه بره اداره پیگیر باشه 

معلم ها از اداره میترسن مخصوصا مربوط به حجابشون باشه کسی بره اداره حراست اعتراض کنه پدر معلم درمیارن

من فقط میگفتم صفحه 4 از حفظ بود ی واو جا نمینداخت  مگه میشه از دخترم بهتر باشه 

فقط بخاطر اینکه معلم پرورشی ابروش نبرن نگن حق خوری کرده این جوری ایراد بنی اسرائیلی میارن. صدای اروم هم امتیاز کم کردن انقد ک دیگه هیج دلیلی ندیدن حذف ش کنن

چقد تلاش کرد ولی نشد بجه س نمیدونه دنیا چقد بی رحم مردم دبن ایمان ندارن ـحقش خوردن نامردی کردن در حق ...

ارومش کن و بگو که اهمیتی نداره و برید بیرون با هم حالش خوب بشه ولی سر یه همچین چیزهایی تحت فشار نزاریدش

پس ببین جریان چیه بره اداره پیگیر باشه معلم ها از اداره میترسن مخصوصا مربوط به حجابشون باشه کسی بره ...

فردا حتما شوهرم میره..  اخه ی دلیل خوب میاوردن ک مثلا سوال بلد نبود ن بگن نماز با صوت نخوندی و صدات بلند نبود 

من از کجا بدونم اون دختر واقعا بلد بود وقتی کسی شاهد نیست؟؟؟ 

ارومش کن و بگو که اهمیتی نداره و برید بیرون با هم حالش خوب بشه ولی سر یه همچین چیزهایی تحت فشار نزار ...

من تحت فشار نذاشتم اصلا نمیدونستم تو اون مدرسه کوفتی چ خبر خودش میگفت باید ثابت کنم اون دختر هیچی بلد نیست الکی دارن برنده ش کردن

شاید برا شما الکی باشه ولی برا بچه کلاس ششم همین مسئله تاس ک مهم. ببین تلاش کرده وقت گذاشته 1 ماه تمام خونده بعد ی نفر تنبل ب جاش برنده شده