2777
2789

.🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

📚 داستان_کوتاه

💐
چند سال پیش همیشه فکر می کردم شبها کسی زیر تختم پنهان شده است.

نزد پزشک اعصاب رفتم و مشکلم را گفتم.
💐
روانپزشک گفت: فقط یک سال هفته‌ای سه روز جلسه ای 80 دلار بده و بیا تا درمانت کنم.

شش ماه بعد اون پزشک رو تو خیابان دیدم.
پرسید چرا نیومدی؟
💐
گفتم خب جلسه‌ای هشتاد دلار، برای یک سال خیلی زیاد بود.

یه نجّار منو مجانی معالجه کرد.

خوشحالم که اون پول رو پس‌انداز کردم و یه وانت نو خریدم.
💐
پزشک با تعجب گفت، عجب!

میتونم بپرسم اون نجّاره چطور تو را معالجه کرد؟
💐
گفتم: به من گفت اگه پایه‌های تختخواب را ببُرم؛ دیگه هیچکس نمی‌تونه زیر تختت قایم بشه!

🍃برای هر تصمیم گیری شتاب نکنیم و کمی بیندیشیم!🍃

‎‌‌‎‎‌‎‎

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

من باشتاب توهمه چیزریدم به کل زندگیم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید