2777
2789
عنوان

بچه ها گیر کردم با بچه ک‌وچیکم نفس نمیتونم بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم مهد گذاشتیم خیلی خوبه ادم میرسه به کاراش برسه

مهدهای معمولی زیر ۴ سال قبول نمی کنه. باید ببره یه سری مهد کودک های خاص هست که بچه کوچیک قبول می کنند. اونم هزینه اش و رفت و آمدش زیاد می شه مگه اینکه همون جا مشغول به کار بشه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

عزیزم با بچه کوچیک واقعا سخته نمیشه من نمیتونم امید الکی بدم اگه کمکی باشه حتما میشه ولی نباشه اصلا ...

واقعا خیلی باید با عرضه و لایق باشه یه زن دو تا بچه کوچیک و کار 

تازه شوهرش هم نیست دست تنهاست 

آره واقعا سخته با بچه کوچیک ..میتونی موقع کار بخوابونیشون و براشون کارتون بزاری یا یه سرگرمی و کاردس ...

ن بابا بدتر اذیتش میکنه درسای خودشم نمیخونه در طول روز باید چند ساعت  ب درسای اون برسم

عزیزم فعلا مجبوری یه مدت این کار متوقف کنی اگه واقع به پول نیاز داری برو مهدکودک بچه های زیر ۴ سال ک ...

برای روحیم نیاز دارم کار کنم  باید ی کاری باشه ک ت خونه باشه 

مهدهای معمولی زیر ۴ سال قبول نمی کنه. باید ببره یه سری مهد کودک های خاص هست که بچه کوچیک قبول می کنن ...

بپرس ماهی ۲تا۳تومنه

خیلی مهدا قبول میکنن از ۲سالگی 

زیر ۲ شاید محدود باشن

ولی قیمتش پارسال ۱تومن ما دادیم ماهیانه

برای روحیم نیاز دارم کار کنم باید ی کاری باشه ک ت خونه باشه

چرا 

فقط صرف اینکه بیکار نباشی میخوای کار کنی  اون دوتا بچه و کارای خونه واقعا تمام انرژی یه خانمو میگیره 

یا به پولشم واقعا احتیاج داری 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖