شوهرم ماموریتای طولانی میره و من همیشه تنهام با دو تا بچه یکی 2 ساله یکی تازه میره اول بشدت کوچیکه اذیتم میکنه از صبح تا شب فقط نق میزنه نمیزاره ب کاری برسم حتی میرم ظرف بشورم شروع میکنه نق زدن از خودم موندم کسیم ندارم برای جند ساعت بزارمشون اونجا ب کارام برسم . خارج از این قضیه بخاطر روحیم یه کار پیدا کردم ت خونس باید پشت سیستم بشینم و برای متقاضیا شرایط رو توضیح بدم و به تایمی رو مکالمه کنم حقوق ثابتش 3 تومنه با پورسانت ب ماهی10 تومن میرسه بشدت نیاز دارم حتی برای روحیم ب این کار حالا طرف بشدت سخت گیره و میگ ازمایشی بیا ولی نمیدونه ی بچه نق نقو دارم نمیتونم تکون بخورم تایم کاریشم 8 تا1 و 4 تا9 شبه ولی همش خونم این تایم باید کار کنم پشت سیستم بعد پیش خودم میگم وسط مکالمم بچم گریه کنه چیزی بشع همش نق بزنه من اصلا تمرکز ندارم بخام کار کنم از ب طرف واقعا ب کارش نیاز دارم شما جای من باشی چیکار میکنی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما هم مهد گذاشتیم خیلی خوبه ادم میرسه به کاراش برسه
مهدهای معمولی زیر ۴ سال قبول نمی کنه. باید ببره یه سری مهد کودک های خاص هست که بچه کوچیک قبول می کنند. اونم هزینه اش و رفت و آمدش زیاد می شه مگه اینکه همون جا مشغول به کار بشه
برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!
برای روحیم نیاز دارم کار کنم باید ی کاری باشه ک ت خونه باشه
چرا
فقط صرف اینکه بیکار نباشی میخوای کار کنی اون دوتا بچه و کارای خونه واقعا تمام انرژی یه خانمو میگیره
یا به پولشم واقعا احتیاج داری
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖