2777
2789
عنوان

خیلی به این میگن خوشگل 📷😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 90 پست
بديش اینه الگوش شده آنجلینا میخواد هر جور شده خودشو شبیه کنه همیشه هم تو سریال ها میشه قهرمان سریالی ...

معیار‌های زیبایی عوض شده و به شددددت هم چرت و مزخرف شدن معیاراشون

بزرگترین مشکل هم اینجاست که اکثر ایرانی‌ها چهره‌های غربی رو برا خودشون خیلییی بزرگ کردن، چشم رنگی و بلوند و چشم ریز و... حتی زشت‌ترین‌ها هم از نظرشون زیباست

درصورتی که اصلا قشنگ نیستن واقعا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف حقو زدی 😂دقیقا هر چی چشم رنگی باشه میشه ملکه 😂😂

حقو گفتی

من خواهرم سبزه روشنه ولی خییییلی خوشکله  و بسیار خوش هیکل یعنی موهاش فر لباش درشت چشما درشت دماغ کوچیک

انگار جز به جزئشو با دقت اوکی کردی نه اینکه خواهرم باشه بگما کلا هرکی میبینتش میگه

ی دختر عمو همسنش داریم بور و چشم رنگی ولی ریزه میزس و اجزای صورتش اصلا قشنگ نیستا

انقد که تو اقوام به اون گفتن خوشگل و به این زشت و پسرای همسنشون

که اعتماد بنفس نداره از اتاقش بیاد بیرون

حالا غیرممکنه ما جایی بریم ازش تعریف نکنن 

ولی جامعه ما واقعا چشم رنگی و بور پرسته🥲

‌‌‌

معیار‌های زیبایی عوض شده و به شددددت هم چرت و مزخرف شدن معیاراشونبزرگترین مشکل هم اینجاست که اکثر ای ...

واقعا موافقم. این جمله از همه بهتر بود 

ایرانی ها فقط چشم رنگی ها رو زیباترین میبینم معیارشون فقط موی بلوند چشم رنگی.. 

من اصلا نمیشناسمش فقط همین عکس و دیدم صورت کشیده جذابه هیچ عیبی نداره حتی اگه عمل کرده باشه من چهره ...

آره دیگه سلیقه ایه 

منم نمیگم زشته نوشتم معمولی 

آخه این زن یه مدت یه فیلم بازی می‌کرد به نام زندگی شاهانه بعدش من این سریال رو اون زمان که بازی می‌کرد دنبال میکردم این زنه قهرمان سریالی بود  حالا اکسپلور که باز میشه تمام ادیت ها از این خانوم شده که خیلی زیباست رو دست نداره در صورتی که واقعا در این حد هم نیست اغراقه فقط مبخوام ببینم یعنی واقعا انقد خوبه که مردم کشته مردش هستن 

حقو گفتیمن خواهرم سبزه روشنه ولی خییییلی خوشکله و بسیار خوش هیکل یعنی موهاش فر لباش درشت چشما درشت ...

آره جامعه فقط بور و چشم رنگی پرسته 

حالا اگه زیبا هم نباشه فقط بخاطر رنگ چشمش میشه شاه پریون

آره دیگه سلیقه ایه منم نمیگم زشته نوشتم معمولی آخه این زن یه مدت یه فیلم بازی می‌کرد به نام زندگی شا ...

شاید چون این سریال و دنبال میکردی اکسپلورت اینجوری شده 

من فقط تو سریالای ترکی حریم و سلطان و دیدم و از نظرم خرم اونقدری که میگفتن خوشگل نبود بعضی وقتا تو سریالا اون شخصیتی که تو فیلم دارن لباسایی که میپوشن و هیکلشون و چون شخصیت فیلم و دوست دارن خوشگلتر میبینن

شاید چون این سریال و دنبال میکردی اکسپلورت اینجوری شده من فقط تو سریالای ترکی حریم و سلطان و دیدم و ...

آره والا یه غلطی میکردم این سریال رو میدیدم خیلی وقت هم هست تموم شده پارسال پخش می‌شد. الانم هر کاری کنممم باز این زنه اکسپلورمه 🤣🤣🤣🤣