2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112307 بازدید | 810 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جونم ولی خیلی حال میده نصف شب. خوردن . ,,،🥘🥗

خیییلی🥹🥹

بیا باهم املت بزنیم ساعت ۳ نصف شب😂😂😂❤️❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

ای جونم ولی خیلی حال میده نصف شب. خوردن . ,,،🥘🥗

دوران مجردی نصف شب در اتاقم رو قفل میکردم کلی خوراکی و چیز میز که شیش گرفته بودم میوردم می‌خوردم ، البته همینجوری نه ، میزدم به فیلم نگا میکردم تا خود صبح می‌خوردم 

مخصوصا گوجه سبز 🤤🤤

بدو گوجه ها رو بشور تا من برسم

چشم آبجی مرسی😍🤣🤣

بفرمایید شستم🍅🍅🍅🍅🍅

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

دوران مجردی نصف شب در اتاقم رو قفل میکردم کلی خوراکی و چیز میز که شیش گرفته بودم میوردم می‌خوردم ، ا ...

شماهم راحت بخواب گوجه سبز با نمک . ،🫣 کدوم کاربر به من گفت بارداری 

من دارم مشکوک میشم  به بارداری

شماهم راحت بخواب گوجه سبز با نمک . ،🫣 کدوم کاربر به من گفت بارداری من دارم مشکوک میشم به بارداری

وای نگو نگو نمک بزنی روش بعد بزاری لای دندونت خرچ بخوری 

فک کنم منم باردارم 🙄🙄😥