2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112308 بازدید | 810 پست
نونی که گذاشته بودم برا پسرم لقمه درست کنم رو خوردم ،😂😂😂😂😂خدایا شکرت برای همه ی نعمتات ما که سی ...

تو نصف شب گشنت شد اونو خوردی به جای املت   فردا پاشو برای پسرت املت درست کن 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا. کلی هم ظرف درست میشه ی بار یکی گفسبب زمینی سوسیس بذار گفتم اوه ی ساعت خورد کنم بشورم سرخ کنم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی من املت و ۱۰ دیقه ای درست میکنم البته با احتساب گوجه رنده کردن😂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اسی عزیز راحت بخواب ،🥗🥫🥘

من حلالش نمیکنم😂ساعت ۳ نصف شب املت دلم خواست الان چیکار کنم؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

الهی بگردم درکت میکنم ❤️😂

فک نکنم با این شکم گشنه خوابم ببره تا صب 

البته نمیتونم برم چیزی هم بخورم 

ولی فک کنم تا صب یا خواب املت میبینم یا نون پنیر 

آخه نون پنیر مدرسه هم خیلییی میچسبه🙄

فک نکنم با این شکم گشنه خوابم ببره تا صب البته نمیتونم برم چیزی هم بخورم ولی فک کنم تا صب یا خواب ام ...

همه من نون پنیر مدل مدرسه ای خوردم  دقیقن تغذیه بچه مو همه رو خوردم ،😂😂😂خرما هم خوردم

ببین من رد دادم خوب، اگر وسیله داشتم امشب دو دقیقه ای درست میکردم

😂😂😂بیا خونمون برا منم درست کن🥺گشنمه ویار املت دارم

نون پنیر بخور بجاش 😂

ویار املت کردم آخه🥺🤧

همه من نون پنیر مدل مدرسه ای خوردم دقیقن تغذیه بچه مو همه رو خوردم ،😂😂😂خرما هم خوردم

به به لعنتی از املت رو آوردم به نون پنیر مدرسه ای با خرما 

منم بچه بودم همینا رو می‌بردم دقیقا ولی بعضی وقتا که امتحان داشتیم کوفتن میشد