2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112320 بازدید | 810 پست
شما زرنگی بی زحمت خوردم بکن بریز داخل تابه هواست باشه میسوزه من تو گوشیم امکانش هست بسوزونم

آبجی قرار شد شما درست کنیاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این و که خودم دارم درست میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای. خنده م ترکید ,😂😂😂😂😂آره دیگه درست کن من هواسم بهت هست

والا خب شما گفتی من ۲ دیقه ای درست میکنم😂😂

دست شما درد نکنه واقعا لطف میکنید 😐😂همش استرس داشتم موقع آشپزی گرگ بخورتم الان استرسم برطرف شد چون شما حواستون بهم هست😐😂😂😂😂❤️❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

والا خب شما گفتی من ۲ دیقه ای درست میکنم😂😂دست شما درد نکنه واقعا لطف میکنید 😐😂همش استرس داشتم مو ...

الان شوهرم بیدار میشه از خنده هام . من دارم حمایتت میکنم 

داد بزنید سمندون حمایت حمایت !!!!

آخه چرا؟ الان پیدا نمیشه که ,!بیاید بریم سراغ ی چیز دیگه گوجه سبز ظلمه

سراغ چی مثلا؟

آخه میدونی مشکل کجاست 

من میتونم برم هر چیزی که دلم خواست بخورم مثل عدس پلو که نهار گذاشته بودم یا پیتزا که از شام مونده یا چیپس و پفک از انواع طعمش ، حتی کلی لواشک با طعم های فوق العاده و و و و 

ولی چون دندونامو شستم نمیتونم 

این سختمه که دوباره برم بشورم 

الان شوهرم بیدار میشه از خنده هام . من دارم حمایتت میکنم داد بزنید سمندون حمایت حمایت !!!!

😂سرت و بکن تو بالشت بخند من الان دارم همین کار و میکنم🤣🤣🤣

مرسی واقعا😐😐🤣🤣سمندون حمایت 

آستین بالا بزن حمایت کن خواهر جان 😂

سراغ چی مثلا؟آخه میدونی مشکل کجاست من میتونم برم هر چیزی که دلم خواست بخورم مثل عدس پلو که نهار گذاش ...

پس شما به اون مرحله از هوس نرسیدی.  من نزدیک بود برم برسم ب ی روستا ی مرغ بدزدم بگم باید تخم بذاری چون من هوس املت کردم 

ببین چی شد خوراکی های بچه مو خوردم منی که همیشه فکر تغذیه بودم می‌خوردم با لذت میگفتم مامانی پول میدم از بوفه خرید کن حالشو ببر پسر مامانی