2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112309 بازدید | 810 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینک خودش اشتهاآوره به کسانی که اشتها به غذا ندارن توصیه میشه این بنده خدا بخوره فکر کنم بدتر بشه.

دقیقا برای من که اینطور بود 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
میدونم عزیزپ ن پ فکر کردم پنیر تبریزیو میگه کنار املت😂ای بابا. از پشت کوه که نیومدم

حالا شمالی ها یه صبحانه دارن که با تخم‌مرغ و پنیر فتا همون پنیر صبحانه درست میشه 🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
ماکولا هستم 🌹 🙏 ادویه ترکیبی خاص خودم رو استفاده میکنم

اینجا به استارتر تاپیک میگن اسی 

همه دیدیم اسم کاربریتو انقد تاکید کردی من یکی که هیچوقت ماکولای سرآشپز رو یادم نمیره 

نوش جانتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم من تازه رسیدم. انگار چیزی واسم نمونده

خوش اومدین 

عکس املت 😋 😋 صفحه شیش اگه ندیدن ببینین 

اگه هوس کردین حتما بعدش درست کنین نوش جون کنین و مایل بودین عکسشو بزارین 

Chef Makola

اینجا به استارتر تاپیک میگن اسی همه دیدیم اسم کاربریتو انقد تاکید کردی من یکی که هیچوقت ماکولای سرآش ...

ممنونم آره نمی‌دونستم دقاقا استارتر منظورشون چیه ولی بازم با ماکولا راحتترم 😬😬😊😎🌹🙏

Chef Makola

تنها چیزی که فرق داشت او رب وسط بود که قلب قلبی بود🫤وگرنه همو املت خودمون بود ک

قلب برای انتظاری بود که بچه ها لطف داشتن صبر کردن تا پخته شده 🌹😎🙏

Chef Makola