2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112320 بازدید | 810 پست
فدات کلاس رفتید؟یا خودتون با رسپی های گوگل درست میکنید ؟

بله کلاس 

آموزش دیدم عزیزم

شیرینی ، کیک خامه ای ، کیک عصرانه و کافیشاپی ، حلوا ، بستنی ، نون ، کوکی و سوسیس و کالباس 😅

دخترم فوت شده و این ها تنها باعث شد من به زندگی برگردم 

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی برا من املت درست کنه 😫😂😂اسی ببین چیکا کردییی

هوس کردین پس حتما هر جور شده تو برنامتون بزارین درست کنین و نوش جان کنین 👌 مایل بودین عکسشو بزارین 🌹

Chef Makola

چ جالب فردا تهیه کنم و تو همه مدل غذا میشه زد؟؟

اره به شدتتت خوشبوعه و غذارو خوشرنگ میکنه ولی درنظر داشته باش که چون رنگ قرمز خیلیییی قالبی داره توی هرغذایی نمیشه ریخت

میتونی به مرغ ، هرجوری که درست بشه چه برای اب پز چه توی فر چه کبابی و چه سرخ کردن بزنی

توی ماکارانی و قیمه و پیتزا و لوبیاپلو و کلا غذاهای ربی عالیییی میشه.

تنها غذاهایی که به ذهنم میرسه الان بهت بگم اصلا بهش نزنی قرمه سبزی و فسنجونه و امثالش.

بله کلاس آموزش دیدم عزیزمشیرینی ، کیک خامه ای ، کیک عصرانه و کافیشاپی ، حلوا ، بستنی ، نون ، کوکی و ...

خدا بیامرزه دخترتون رو

روحشون غرق رحمت الهی باشه سر سفره حضرت زهرا سلام الله علیها باشه 

فاتحه فرستادم براشون 🖤🌹🥲

Chef Makola

واییی مرسی گلی تشکر ازت ممنونم

فقط اینم اضافه کنم وقتی داری پاپریکا میخری به رنگش دقت کن 

اگر رنگش نارنجی بود با یسری دونه های سبز خیلی تعداد کم بینش ، این ادویه عطرش بیشتره و رنگ کمتری به نسبت به غذات میده ، طعمشم بهتره

اگر رنگش قرمز بود رنگ غذارو خیلییییی باز میکنه و فوق العاده میشه.

بازم انتخاب با خودته.

من جفتشو استفاده کردم و جفتشم عالی بود ولی ترجیحم روی اولیه. طعم و عطر مهم تره :)

اسی چطور درست میکنی؟ کامل بهم بگو با جزئیات منم برای اولین بار درست کنم

به به عالیه آفرین به این تصمیمت همین که حاضری چیزی رو برای اولین بار امتحان کنی فوق العاده است 

شیش تا گوجه تهیه کنین قرمز باشند حسابی و آبدار و عین توپ گرد باشن 

بعد پوست بگیرین قسمت های سفیدشو جدا کنین مابقی رو نگینی خورد کنین و بریزید تو ماهیتابه در دار 

بعد درشو بزارین و با حرارت ملایم بزارین حسابی بخار کنه و بپزه تا لعاب بندازه 

بعد کره ی آب شده یا روغن رو بهش اضافه کن 

حرارت رو ببر بالا 

نمک و ادویه ( پودر سیر و پیاز و جعفری و پاپریکا و فلفل سیاه و خیلی کم فلفل قرمز ) رو بزن 

چهار تا تخم مرغ هارو بشکون بزار یکم که دیدی سفیده پخت حسابی هم بزن و نوش جان کنین 👌 👏 😎 🌹 

Chef Makola

فقط اینم اضافه کنم وقتی داری پاپریکا میخری به رنگش دقت کن اگر رنگش نارنجی بود با یسری دونه های سبز خ ...

دستت درد نکنه بابت تجربه حتما اولی رو میگیرم.

تشکر برام وقت گذاشتی.

لایک نکن خیرشو ببینی
سلام ماکولا تایپیک مرغ سوخاری یادت رفت ؟ اگع زدی منم لایک کن بیام مرسی

سلام خداقوت نه یادم نرفته اولین فرصت چشم پستتون رو ذخیره کردم بهتون اطلاع میدم 👌🌹🙏

Chef Makola