2777
2789
عنوان

شما با این گرونی چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 56 پست

مهارتی یاد بگیر تو خونه کار کن 

کم‌کم میشه پیج بزنی و نمونه کارهات رو بزاری 

دوستم چنتا ظرف پلاسکویی آورد شروع کرد 

الان ماشاالله کلی پیشرفت کرده 

یکی دیگه هم کار بافتنی یاد گرفت 

خیلی موفق شده 

از کم شروع کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که پشت کنکوریم از طرف خونوادم تامینم ولی دلم میخاست مستقل بشم

چن وقته آنلاین شاپ زدم خداروشکر واسم خوبه خیلی

الانم رفتم کاشت مژه یاد گرفتم امیدوارم بتونم موفق شم تو این لاین

ولی با این حال هنوزم کامل مستقل نشدم چون واقعا هزینه‌ها بالا رفته منم خیلی ولخرجم نمیتونم درست مدیریت کنم🥲

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
نه هیچی یه بی هنری هستم اصلا اعصابم نمیکشه

بی هنر نیستیم یهو شوک شدیم ...الان من با ۴۴سال سن چه هنری رو می تونم یاد بگیرم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

به نطر من که بیشتر مردم دروغ میگن که نداریم و بدبختیم 

پس اینهمه ریختو پاشو کی میکنه تازگیا علاوه بر رسومات خودمون دارن برا شرق و غرب عالمو هم برگزار میکنن

ارایشگاههای زنانه که بماند

وحشتناکهبرا مایی ک اوضاع عالی بود یهو همه چی رفت خیلی سختهنتونستم بچه هارو دولتی ثبت نام کنم بردم غی ...

ای کاش میشد یه بارم شده بدون اینکه قیمت‌ها کوفتی رو نگاه کنه آدم خرید کنه