2777
2789
عنوان

شما با این گرونی چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 56 پست
من که پشت کنکوریم از طرف خونوادم تامینم ولی دلم میخاست مستقل بشمچن وقته آنلاین شاپ زدم خداروشکر واسم ...

شما جوونی اول راهی منم هسن شما بودم سر کار میرفتم الان با دوتا بچه وکمر درد سختم شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما جوونی اول راهی منم هسن شما بودم سر کار میرفتم الان با دوتا بچه وکمر درد سختم شده

اره واقعا‌

من الان مامانمم آنلاین شاپ داره

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
اره واقعا‌من الان مامانمم آنلاین شاپ داره

بیشتر برا سرگرمی زده بود ولی الان خداروشکر به درامد رسید

شماهم اگه بتونین خیلی خوب میشه

بدون هیچ هزینه‌ای به درامد میرسی

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بی هنر نیستیم یهو شوک شدیم ...الان من با ۴۴سال سن چه هنری رو می تونم یاد بگیرم

همین منم تقریبا همسن شمام دیگه مغزم نمی‌کشه اصلا در ضمن ترجیح میدم اون پول واسه کلاسهای بچه ها خرج کنم حداقل اونا یچی بلد بشن 

همین منم تقریبا همسن شمام دیگه مغزم نمی‌کشه اصلا در ضمن ترجیح میدم اون پول واسه کلاسهای بچه ها خرج ک ...

حق دارین ...من سوزن دوزی بلدم ولی کو سفارش توی سایت دیوار تبلیغ میزارن ولی تاحالا به چند نفر پیام دادم واسه سفارش اول میگن باشع ولی بعد هیچی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
زندگی میکنیم همه فقط مینالن از گرونی بعد همه تعطبلیا شمال رفتن و رستورانا و سینما و مراکز خرید نمیشه ...

واقعا باید بابت این حرف طلا بهتون داد 

انقد اطرافیانم مینالن دیگه من که هنگ کردم 

هزار ماشاالله از خوردن و پوشیدن و مسافرت و مهمونی و خونه جدید گرفتن و ماشین جدید کم نمیارن 

طرف یک میلیارد و نیم جهیزیه گرفت برا دخترش 

چنتا سرویس طلا

بعد میشینه میگه واااای همه چی گرونه و.......

نزدیک صد میلیون شب یلدا هزینه کرد برا دخترش 

فردای یلدا می‌گفت آدم نمیتونه کاری کنه و.......

یکیشون داشت در مورد سهام عدالت غر میزد که کم دادن 

بعد متوجه شدم خونه دو طبقه گرفته برا پسرش که خدمت سربازی 

یک ماشین یک و نیم میلیاردی هم براش خریدن چون خدمتش داره تموم میشه که وقتی اومد وسیله داشته باشه 

و.......

و.............

حالا یکی واقعا با یک حقوق داره سر می‌کنه 

مستاجر هم هست 

بازم انقد ناله نمیکنه