2777
2789
عنوان

همسری که ابراز علاقه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 115 پست

ببین همسر منم کلا درون گراست 

محبت زیاد میکنه ولی کلامی شاید اونقدر نشون نده .

منم چون همینطوریه اخلاقم باهم جور شدیم.

ولی اگر تو دلت محبت کلامی میخوای خیلی منطقی بهش بگو.

بگو نیاز عاطفی داری تا کم کم یاد بگیره.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳۳ ایشون ۳۹

تقریبا همسن شوهر منه بلد نبود شوهرم و فکرم نمیکرد برام مهم باشه یادش دادم هنوزم شرم داره ولی میگه بخاطرم چون گفتم ک خیلی مهمه برام

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگ رفتارش باهات خوبه و بداخلاق نیس اینویرااو ولش کن من میدونم یکی پیشت گفته شوهرت چرااینحوریه که ت هم ب این فکرو خیال افتادی ولی ولش کن به حرف هیشکی گوش نده اگ باهات خوبه بچسب ب زندگیت که الان نمیشه مردی پیدا کرد که خیانت نکنه و چشمش دنبال اینو اون نباش

مممممم
دیدی یهو🫠🥴

مال منم همینه حالا بهش گفتم چرا نمیبوسی بعضی وقتها و صبح ها می بوسه 

ولی دلم خونه چه فایده 

طلاق که فایده نداره انگار بقیه مردا همیشه میگن عاشقتم عزیزم گوش نده 

ن همه مردا پررو نیستن این فکر اشتباهیه بیشتر نسل جدید جسورن قدیمیا هنو حیا دارن برا این چیاشوهر منم ...

چون شوهر شما اینطوری بوده ینی نشونه حیا و خوب بودنه؟ چقد سطحی !!

عرض میخام روی حرفم ب شوهر شما نیس اما من اینطور مردایی رو ک از گفتن یه دوست دارم و عزیزم واسه عشقشون یا زنشون خودشونو منع میکنن یا لپاشون مث خانوما گل میندازه رو حس میکنم مشکلی چیزی دارن😂