2777
2789
عنوان

همسری که ابراز علاقه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 115 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگی خانم 😦بچه دارن😒😟

این واژه بچه دارن نمیدونم از کجا میاد

همون بچه در آینده صد بار سرکوفت میزنه که چرا طلاق نگرفتین تا من تو محیط سالم بزرگ بشم 

من خودم ۳۰ سالمهحاصل یه ازدواج نادرستم که طلاق نگرفتن

با چشم تمام ابعادشو دیدم که میگم 

هم پدرم هم مادرم هم خودم سوختیم

اگر جدا میشدن هم بابام زندگیش نرمال میشد هم مادرم 

منم تو یه محیط غیر سمی بزرگ میشدم

مجبور نبودم تااین سن باهزار جور مشکل دست و پنجه نرم کنم

اصلا من جهنم

پدر مادرم هر کدوم به نوعی سوختن 

باید جدا میشدن کنار آدم درستش زندگی میکردن 

همه ابعاد زندگی شون سووووخت خاکستر شد 

الان مامانم ۵۸ سالشه هی خودشو شماتت میکنه میگه طلاق نگرفتم 

مردا دوست داشنتشون بروز نمیدن از رفتاراش باید بفهمی چن سالته

مردا کسیو دوس داشته باشن بلدم نباشن یاد میگیرن و اتفاقا بروزم میدن اتفاقا محبت کلامی خیلی واسه زن مهمه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اره میفهمم

زن از بی محبتی سرد میشه تلاش یطرفه کردی 

مرد وقتی میبینه زن بی جهت قانعس فکر میکنه زن خودش میدونه لیاقت و ارزش نداره تلاشی نمیکنه 

رفتار یسری زنها باعث میشه مرد بی تفاوت باشه اهمیت نده یا بی محلی کنه و بمرور اون زن ارزش خودشو از دست میده 

چون شوهر شما اینطوری بوده ینی نشونه حیا و خوب بودنه؟ چقد سطحی !!عرض میخام روی حرفم ب شوهر شما نیس ام ...

اتفاقا مشکلی ندارن تربیتشون اونجور بوده چون از پدراشون یادگرفتن از پدراشون ک قدیم وقتی میخاستن ابراز محبت کنن روشون نمیشده اول زن بیچاره رو ب حد مرگ میزدن بعدش میبردنش بستنی میخوردن و پارک و این چیزا ک از دلش دربیارن این نحوه ی ابراز علاقه ی مردای قدیم و جامعه مرد سالار بود پسرای دهه شصت و پنجاه اون صحنه هارو دیدن و منتها قسمت زدنشو حذف کردن و ابراز محبتشون بیرون بردن و خرید و این چیزاس

اما پسرای دهه هفتاد ب بعد ابراز علاقه کلامی میکنن و متقابلا نیازمند رابطه و ابراز کلامی از زنهاشون هستن

پسرای دهه هشتاد ک باید کلا فقط نازشونو بکشی و براشون بجنگی😂😂😂😂

بله درست نیست این خجالت اما خب شما ب این فکر کن تو جامعه ی مرد سالار ابراز عشق و اینا سوسول بازی بوده تازه داره جا میوفته

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

جالب اونجاس استاتر میگه وقتی میبینمش دلم اب میشه😂عزیزه من همین رفتارو کردی حالا آقا به محبت نکردنشم راضیه ... انقد قانع نباش ک شوهرت فکر کنه همین ک کنارته نعمت الهیه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اتفاقا مشکلی ندارن تربیتشون اونجور بوده چون از پدراشون یادگرفتن از پدراشون ک قدیم وقتی میخاستن ابراز ...

کاری ب نسل 50 و 60 و اینا ندارم . .درکل زن درکنار محبت رفتاری ب محبت کلامی ام نیاز داره مرد باید خودش متوجه بشه ...همین چیزا زن رو دلخوش ب زندگی میکنه ..من صب تا شب کار کنم پولو بندازم جلوت برم بیرون خرید خونه رو انجام بدم تهشم بگم این کافیه دیگه همین ینی دوست دارم! مردی ک استین بالا میزنه مزدوج بشه باید بدونه ک درکنار رفتار ، گفتار ام مهمه خصوصا واسه زن ..