۷ ساله ازدواج کردیم یه پسر دوساله داریم، مرد خوبیه ، ورزشکاره، زحمت کشه، سالمه...یه اخلاقای خیلی بدی داشت که درستش کرد...ولی ابراز علاقه کلامی صفر...اصلا یادم نمیاد کی منو بوسیده، نه بغل نه نوازش....دیشب یهویی یه آقایی که قدیما ک مجرد بودم منو دوس داشت من جوابشو ندارم اومد تو دایرکتم ک من خیلی دوست دارم وازدواج نکردم دیگه...بلاکش کردم ولی تو دلم موند شوهر خودم از این حرفا بم بزنه....چرا مردا اینحوری ان...اگه خونه بابام میموندم حداقل اینارو از خونوادم میشنیدم...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقااااا دقیقااااا دوسدازم امکاناتم کمتر باشه ولی یه بار با عشق و حرارت بغلم کنه، بهم بگه دوستت دارم خیلی دوستت دارم...نمیدونم چرا هرکاری میکنم ویژگی های مثبتشو جاسگزین این مساله کنم ولی کمبود این موضوع رهام نمیکنه
هزاران بااااااار...میگه نمیتونم...چطور به بچمون میتونه بگه تو عسل بابایی تو زندگی بابایی...ولی منو ن ...
عاشق هم بودین ازدواج کردی؟
من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
پسر و خجالت؟ اونم زن و شوهر !قاعدتا مردش الان باید انقدبهش محبت میکرد ک این زن بفکر مردی ک تو دایرک ...
ن همه مردا پررو نیستن این فکر اشتباهیه بیشتر نسل جدید جسورن قدیمیا هنو حیا دارن برا این چیا
شوهر منم اوایل بلد نبود و فکر نمیکرد من برام مهم باشه کلی یادش دادم الانم وقتی میگه با یه شرم و خجالت خاصی میگه و مشخصه خیلی روش نمیشه
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن