2777
2789
عنوان

همسری که ابراز علاقه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 115 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو شاید بلد نیست یا خجالت میکشه چندسالتونه

پسر و خجالت؟  اونم زن و شوهر !

قاعدتا مردش الان باید انقدبهش محبت میکرد ک این زن بفکر مردی ک تو دایرکت پیگیرش بوده نیفته متاسفم واسه همسرش

متاسفانه کمبود عاطفی برا زن افسردش میکنه

دقیقااااا دقیقااااا دوس‌دازم امکاناتم کمتر باشه ولی یه بار با عشق و حرارت بغلم کنه، بهم بگه دوستت دارم خیلی دوستت دارم...نمیدونم چرا هرکاری میکنم ویژگی های مثبتشو جاسگزین این مساله کنم ولی کمبود این موضوع رهام نمیکنه

طلاق ک الکی نیست...ما بچه داریم...ولی بی احساسه...

منم مامانم مثل تو بود 

بخاطر من طلاق نگرفت

الان خودم میبینم طلاق میگرفت من خوشحال تر بودم

هم خودشو رنج داد با طلاق نگرفتنش هم پدرمو هم منو

سوختیم 

هزاران بااااااار...میگه نمیتونم...چطور به بچمون میتونه بگه تو عسل بابایی تو زندگی بابایی...ولی منو ن ...

عاشق هم بودین ازدواج کردی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

پسر و خجالت؟ اونم زن و شوهر !قاعدتا مردش الان باید انقدبهش محبت میکرد ک این زن بفکر مردی ک تو دایرک ...

ن همه مردا پررو نیستن این فکر اشتباهیه بیشتر نسل جدید جسورن قدیمیا هنو حیا دارن برا این چیا

شوهر منم اوایل بلد نبود و فکر نمیکرد من برام مهم باشه کلی یادش دادم الانم وقتی میگه با یه شرم و خجالت خاصی میگه و مشخصه خیلی روش نمیشه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن