2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره سوال منم هس بازار ملک چجوری میشه؟من میخوام خونه بخرم به نظرتون یکی دو ماهه بخرم یا بمونه بعد عید ...

منم مثل شما دو دل بودم تحقیق کردم ملک بعد از عید خیلیی گرون تر میشه 

هفته دیگ  طلا میفروشم که خونه بخرم

آره سوال منم هس بازار ملک چجوری میشه؟من میخوام خونه بخرم به نظرتون یکی دو ماهه بخرم یا بمونه بعد عید ...

ببینید دلار وقتی افزایش پیدا میکنه سریع تاثیرش رو طلا میذاره ولی بازارهای دیگه نهایت ۶ ماه دیگه خودش نشون میده یعنی ملکی که شما سال ۴۰۴ میخری دیگه مصالحش با دلار ۸۰ تومن محاسبه میشه ولی ملکی که الان میخری با دلار ۶۰ تومن ساحته شده

به نظر تا ۵۵۰۰ بره اصلاح بخوره بیاد پایینتر ودوباره بره تا ۶ ولی یه مدت دیگه تثبیت بده مدت چن ماهه و ...

امروز برم طلابخرم ؟؟تقریبا ۲۵ میلیون میخام بخرم بنظر شما کی بگیرم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ملک ک فعلا ثابته . من ۴ سال پیش طلاهامو دادم خونه الان انه طلاهام بود بیشتر از ملکم می ارزید🤣🤣🤣🤣

منم طلا دارم میخوام بفروشم ولی نمیدونم درسته یا نه😂

من به خودم ایمان دارم...

منم مثل شما دو دل بودم تحقیق کردم ملک بعد از عید خیلیی گرون تر میشه هفته دیگ طلا میفروشم که خونه بخ ...

وای واقعا میگین😑از کجا تحقیق کردین جای معتبریه؟؟

من به خودم ایمان دارم...

عزمزمه تو ملکت به نظرم بخر سال دیگه معلوم نیست چی بشه کلا همه زندگی ما تو ایران ریسکه یا میبری یا میبازی اما طلا یه چیز واجبی نیست اما تونه مصرفی هست واجاره خونه بد میره بالا

عزمزمه تو ملکت به نظرم بخر سال دیگه معلوم نیست چی بشه کلا همه زندگی ما تو ایران ریسکه یا میبری یا می ...

من یه مقداری پول نقد دارم یدونم ملک دیگه که گذاشتم فروش میخواستم تا ملک فروش میرسه روی اون مبلغ پول طلاهامو هم بزارم حداقل یدونه پیش فروش بخرم الان یکم دو دل شدم که شاید ملکم بعد عید گرون تر رفت اونجوری میتونم از جای بهتری خونه بخرم🤷

من به خودم ایمان دارم...

طلامو ۴ و ۵۰۰ فروختم ۴۰ گرم هم آبشده داشتم ۴۶۰۰ فروختمالان اگه بود خیلی رفته بود روش

فریختن طلا برای رهن خونه اشتباه هستش اما اگه خونه بخری خوبه چون پول رهن روز بروز از ارزش میوفته با اون پول دو سال دیگه هم خونه نمیشه اجاره کرد اما طلا باز بالاتر میره