2777
2789

تاجایی که زورشون برسه

سیر از گرسنه خبر نداره 

خونه وماشین شد آرزو، مردم طلا میخریدن که پس انداز کنن بتونن بعد سالها با کلی وام وقرض و.. یه آلونک بخرن از مستاجری نجات پیدا کنن، اینم شد نشدنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی می‌ره بالا من بشتر حرص میخورم چند ماهه پیش طلا که سه و خورده بود شوهرم گفت بیا بفروشیم موتور بخ ...

فدا سرت انشالله صدتومنی شو می خری

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
به نظر تا ۵۵۰۰ بره اصلاح بخوره بیاد پایینتر ودوباره بره تا ۶ ولی یه مدت دیگه تثبیت بده مدت چن ماهه و ...

من طلاهام رو هفته دیگه برای خرید خونه میخوام بفروشم 

میخوام از دید خوب بهش نگاه کنم تا۳.۶۰۰ بود خرید داشتم الان کلی سود داشتم برای ملک میفروشم

تاجایی که زورشون برسهسیر از گرسنه خبر نداره خونه وماشین شد آرزو، مردم طلا میخریدن که پس انداز کنن بت ...

۱ گرم هم بخوای بخری طلافروش ۲ تومن هم از خودش می کشه روش

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
بآزار ملک چی؟

آره سوال منم هس بازار ملک چجوری میشه؟من میخوام خونه بخرم به نظرتون یکی دو ماهه بخرم یا بمونه بعد عید؟؟به نظرتون قیمت ملک ثابت میمونه یا نه؟

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده🙏

من به خودم ایمان دارم...

آره سوال منم هس بازار ملک چجوری میشه؟من میخوام خونه بخرم به نظرتون یکی دو ماهه بخرم یا بمونه بعد عید ...

ملک ک فعلا ثابته . من ۴ سال پیش طلاهامو دادم خونه الان انه طلاهام بود بیشتر از ملکم می ارزید🤣🤣🤣🤣