2777
2789
عنوان

کاش هنوزم دغدغه مون این بود فردا خانم ریاضی آزمون می‌پرسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
دقیقادرسشون بخوره تو سرم مریضیشون ادمو از پا درمیاره از دیروز دخترم تب کرده دارم میمیرم

من تا کلاس دوم خیلی با پسرم کار میکردم امسال گفتم میخوای بخون نمیخوای نخون واقعا به خودش اومده تنهایی بهتر از پس درستش بر میاد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من تا کلاس دوم خیلی با پسرم کار میکردم امسال گفتم میخوای بخون نمیخوای نخون واقعا به خودش اومده تنهای ...

براومن یکیشون اول ابتداییه یکیشون دوم

سوم باز بهتر میتونن خودشون بخونن این دوتا خیلی کوچیکن نیمه اولم بودن پیش دبستانیم نرفتن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براومن یکیشون اول ابتداییه یکیشون دومسوم باز بهتر میتونن خودشون بخونن این دوتا خیلی کوچیکن نیمه اولم ...

پیش که پسرم رفت پشیمون شدم از فقط می‌گفت شعر حفظ کنند بچم زده شد از مدرسه 

ولی اره حق داری دو تا اول و دوم سخته 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

پیش که پسرم رفت پشیمون شدم از فقط می‌گفت شعر حفظ کنند بچم زده شد از مدرسه ولی اره حق داری دو تا اول ...

❤️❤️من پیش ثبت نام کردم پسرم وابسته بود و مشکلات خانوادگی داشتیم اون تایم فقط ۱۴ میلیون الکی پول دادم ب مدرسه کلا ی هفته رفت

مدرسه گفت اسمشو خارج نمیکنم تا پولو نزنید

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دیگه چکار کنم نهایت بیشترین غمی که می‌توانم داشته باشم اینه مرده باشم

نه این که ناشکری کنم ولی امید به مرگ هست که بعضی اما رو کم رنگ می‌کنه 

❤️❤️من پیش ثبت نام کردم پسرم وابسته بود و مشکلات خانوادگی داشتیم اون تایم فقط ۱۴ میلیون الکی پول داد ...

وای چهارده ملیون خیلیه 

❤️❤️من پیش ثبت نام کردم پسرم وابسته بود و مشکلات خانوادگی داشتیم اون تایم فقط ۱۴ میلیون الکی پول داد ...

چه بی انصاف بون

وای چهارده ملیون خیلیه

اون موقع برام مهم نبود 

الان دوتاشون ۵۰ تومن پول مدرسشون شده پارسال شوهرم دا و ندارشو از دست داد الان سخته شهریه رو پر شم برا مدرسه

کلافم

زندگیمون یهو وارد ی چالش بزدگ مالی شد

اون موقع برام مهم نبود الان دوتاشون ۵۰ تومن پول مدرسشون شده پارسال شوهرم دا و ندارشو از دست داد الان ...

انشالله که مشکلات حل میشه 

خداروشکر آنتون سالمه عزیزم 💚💚

انشالله که مشکلات حل میشه خداروشکر آنتون سالمه عزیزم 💚💚

❤️❤️❤️