من تا کلاس دوم خیلی با پسرم کار میکردم امسال گفتم میخوای بخون نمیخوای نخون واقعا به خودش اومده تنهای ...
براومن یکیشون اول ابتداییه یکیشون دوم
سوم باز بهتر میتونن خودشون بخونن این دوتا خیلی کوچیکن نیمه اولم بودن پیش دبستانیم نرفتن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پیش که پسرم رفت پشیمون شدم از فقط میگفت شعر حفظ کنند بچم زده شد از مدرسه ولی اره حق داری دو تا اول ...
❤️❤️من پیش ثبت نام کردم پسرم وابسته بود و مشکلات خانوادگی داشتیم اون تایم فقط ۱۴ میلیون الکی پول دادم ب مدرسه کلا ی هفته رفت
مدرسه گفت اسمشو خارج نمیکنم تا پولو نزنید
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان دوتاشون ۵۰ تومن پول مدرسشون شده پارسال شوهرم دا و ندارشو از دست داد الان سخته شهریه رو پر شم برا مدرسه
کلافم
زندگیمون یهو وارد ی چالش بزدگ مالی شد
انشالله که مشکلات حل میشه خداروشکر آنتون سالمه عزیزم 💚💚
❤️❤️❤️