2777
2789
عنوان

من همین الان یه کار اشتباه کردم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کامل متوجه میشم چی میگی.

اصلا نگران نباش.

اتفاقا کار خوبی کردی و رفتی. حداقلش اینه که باید بدونن نباید به مادرت بی احترامی کنند.

خودت هم میگی اونجا هم اول به تو بی احترامی کردند و بعد تو بی احترامی کردی.

چند سالته؟

دعوای پدر مادرت سر چی بود؟

بچها انگار مامان و باباش باهم دعواشون بوده 

مامانش زنگ میزنه مادرشوهرش وسط دعوا بعد مادرشوهر هم به مامان اسی بی احترامی میکنه 

و مامانش میره بیرون ب اسی میگه هیچ کاری نکن 

اسی گوش نمیده بلند میشه میره خونه مادر بزرگش ک باهاشون دعوا کنه با مامانش بد حرف زدن میره اونا با اسی ام بد حرف میزنن و دعواشون میشه و اسی برمیگرده خونه

بچها استارتر مادرش با مادرشوهرش دعواشون شده بعد خبتااتگممو درررککتببلتتودررگووودرررززععععققق

فمیدم فمیدم حرص نخور

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
اشکال نداره خانواده پدری گوه ترین موجودات زمینن ب مامان منم خیلی بی احترامی میکنن ایشالله خیر نبینن

ما چه بدبختی‌هایی که با خانواده پدریمو نکشیدیم 

چقدرررررر مادرمو خورد کردن و بقیه جاریا خندیدن ، چقدر اشک مارو درآوردن و پدرم نگاهمون کن و زن و بچه شون زل زدن تو چشمامون یکی نگفت ببخشید 

خدا تک تکشونو لعنت کنه من که نمیبخشیمون خدا هم باید تا وقتی زنده ن نشونشون بده 

چقدر پدرم از دهن ما گرفت و داد به خانواده ش، الان اونا محل بابام نمی‌دن 

مامانم مریض شد، پر از عقده شد یکی نگفت ببخشید 

الآنم که سنشون رفت بالا بابام یادش اومد باید طرفدار بچه هاشو باشه، بعد از یه دعوا که مقصر هم نبودیم ، بابام دوباره سکوت و این دفعه ارتباطشو کم کرد 

الان همون برادری که پیش پدر و مادر من بزرگ شده ، پدرم عمل کرد و به پدرم زنگ نمیزنه و حالشو نمیپرسه 

خدا براشون نخواد ، هر کی دل شکست خدا دلشو بشکنه