2777
2789
عنوان

از چه ختمی حاجت گرفتین💞

74 بازدید | 17 پست

به منم یاد بدین، گرفتارم!

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امضات چه ارامشی داشتایمان به خدا داشته باش ختم هم سوره های مختلف هست که میگن حاجت گرفتن مثلا یستاپیک ...

قربونت عزیزم😍💞

اره چله یاسین شنیدم خیلی خوبه!

به نظرت زیارت عاشورا بیشتر جواب میده یا چله های قرآنی؟

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من سراغ هر ختمی رفتم بعدش پشیمون شدم .ب خدا اصرار نکن

یعنی چی‌چرا؟ یعنی برعکس میشه؟ من کلی ذکر و سوره و دعا میخونم برا حاجتم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

قربونت عزیزم😍💞اره چله یاسین شنیدم خیلی خوبه!به نظرت زیارت عاشورا بیشتر جواب میده یا چله های قرآنی؟

چله یاسین یعنی ۴۰ روز سوره یاسین رو بخونی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

قربونت عزیزم😍💞اره چله یاسین شنیدم خیلی خوبه!به نظرت زیارت عاشورا بیشتر جواب میده یا چله های قرآنی؟

عزیز کل قرآن رو ختم کن 

مثلا روزی یک صفحه

بعدش هم با خدا حرف بزن از ته دل  

نماز شبم خیلیییی قشنگه به خصوص قنوتش که با خدا حرف میزنی 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

چله یاسین یعنی ۴۰ روز سوره یاسین رو بخونی؟

اره عزیزم 

چهل روز . روزی یک بار . اگه بعد نماز صبح باشه که عااالیه 

حتما به حضرت فاطمه هدیش کن 

عزیز کل قرآن رو ختم کن مثلا روزی یک صفحهبعدش هم با خدا حرف بزن از ته دل نماز شبم خیلیییی قشنگه به خ ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده 💞

من زیارت عاشورا حق شناس رو شنیدمولی به نظرم اگه قرار باشه حجات بگیری میگیری چه یس باشه چه توحيد باشه ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده 💞

امضات چه ارامشی داشتایمان به خدا داشته باش ختم هم سوره های مختلف هست که میگن حاجت گرفتن مثلا یستاپیک ...

واسه اینکه بخوایم با یک‌نفر  اشتی کنیم چی؟‌من هرچی ذکر میخونم بی فایدست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم چهل روز . روزی یک بار . اگه بعد نماز صبح باشه که عااالیه حتما به حضرت فاطمه هدیش کن

برای آشتی میخوام.تاثیر داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من زیارت عاشورا حق شناس رو شنیدمولی به نظرم اگه قرار باشه حجات بگیری میگیری چه یس باشه چه توحيد باشه ...

برای آشتی ذکری رو نمیدونید

خیلی میخونم بی تاثیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز کل قرآن رو ختم کن مثلا روزی یک صفحهبعدش هم با خدا حرف بزن از ته دل نماز شبم خیلیییی قشنگه به خ ...

تاثیر داره واقعا؟ برای آشتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40