2777
2789
عنوان

من همین الان یه کار اشتباه کردم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم نفهمیدم مامانت به مامان بابات زنگ زد؟بعد اومد به مامانت بی احترامی کرد؟ کی اومد؟؟

مادرش زنگ زده مادرشوهره اونم اومده دعواشون شده و بازم مادرشوهره حرف زده به مادر ایشون 

بعدم احتمالا این دختر خانم رفته دنبال مادرش با خانواده پدرش حرف زده پدر گرانقدر ناراحت شده چرا به مامانم حرف زدید ؟؟ 

من این طور متوجه شدم 

مادر استارتر به مادرشوهرش زنگ زده.استارتر هم رفته خونه ی مادربزرگش و دعوا کرده.

یعنی بجای اینکه بره بیمارستان دنبال مادرش بلند شده رفته خونه مادربزرگش دعوا کرده؟؟؟ والا باباهه حق داره ناراحت بشه...بچه حق نداره در این حجم دخالت کنه

ما چه بدبختی‌هایی که با خانواده پدریمو نکشیدیم چقدرررررر مادرمو خورد کردن و بقیه جاریا خندیدن ، چقدر ...

فک میکردم فقط منم که بابام اینجور اذیتمون کرد پس همه همینن 

بابام قشنگ لقمه از دهن ما درمی آورد میزاشت دهن داداشاش 

هرچیم ب ما و مامانم بی احترامی میکردن دهنشو وا نمیکرد چیزی بگه خیر نمیبینن مطمئن باش خدا بزرگه درسته ما مظلومیم نتونستیم حرف بزنیم و خدا ک حالشونو جا میاره 

همون عمم ک خیلی مادرمو اذیت کرد از اول ازدواجش تا الان نون نداره بخوره شوهرش معتاده 

خدا بزرگه 

بچها استارتر مادرش با مادرشوهرش دعواشون شده بعد خبتااتگممو درررککتببلتتودررگووودرررززععععققق

😂😂😂😂😂😂

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مامانش به خاطر دلخوری که داشته زنگ زده مادرشوهرش ،اونم اومده بدتر کرده و طرف پسرش رو گرفته .مامانش با آژانس  رفته گفته نرو پیش مامان‌بزرگ ولی این رفته و حرف مادرش رو گوش نکرده .

حالا پشیمون و ناراحته 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
مامانش به خاطر دلخوری که داشته زنگ زده مادرشوهرش ،اونم اومده بدتر کرده و طرف پسرش رو گرفته .مامانش ب ...

مامانش کجا رفته ؟ 

این کجا رفته 

مگه مامان بزرگه نیومده خونه اینا 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
مامانش کجا رفته ؟ این کجا رفته مگه مامان بزرگه نیومده خونه اینا

نگفت 

حتما رفته خونه پدر خودش دیگه . 

اینم رفته پیش مادر پدریش با اونا رفته 🙃

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم