2777
2789
عنوان

بلاخره معجزه شد امروز 🥺😭

159 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ظهرتون بخیر

خواستم به خاطر لطفی که خدا در حق من کرده به شما بگم

از معجزه چله حشر 

راستش برای خانواده من یه مشکل بزرگ به خاطر اطمینان خاطر زیاد به یه آشنا به وجود اومده بود 

بحث چند میلیارد پول بود چندسال تلاش پدرم که توسط برادر کوچکترش رکب خورده بود

متاسفانه ما حرمت نون و نمک رو بالاتر از کاغذ و امضا دیدیم

خون برادری رو اولویت قرار دادیم نسبت به پول و منفعتمون

و عموم متاسفانه زد زیر همه چیز و انکار کرد

شهریور ماه بود چله سوره حشر برداشتم چون خدا باید دست پدرمون می‌گرفت وکمکش میکرد

چله من تقریبا اواخر مهر ماه تموم شد 

و من واقعا دلم شکست که طول چله هیچ اتفاقی نیفتاده 

و ما رو خدا دست خالی برگردوند😭🥺

عموی بنده که با پول ما عشق و حال میکرد و می‌گفت من خدا و پیغمبر نمی‌شناسم سر خدا شلوغه و به حرف توعه پیر مرد گوش نمیده برو دستت به هرجا میرسه بزار اونجا 

ما رو مسخره میکرد 

پدر من طبق آخرین دیدار که دوماه پیش با عموم داشت گفت واگذارت کردم به اون بالایی تو معتقد نیستی ولی من معتقدم !!!

گذشت دقیقا یه ماه بعد اتمام چله عموم تصادف بسیار بدی کرد که کما بود وقطع نخاع شد متاسفانه در جوانی!

الان دو هفته بود که همه رو واسطه رضایت قرار میداد که پدرم حلالش کنه !

پدرم هم گفت در شرایطی می‌بخشم که حق من رو تا گرون آخر بدی

خلاصه خدا رو شکر بدون هیچ حرف اضافه ای از طرف عموم تمامی پول پدرم برگردونده شد

حتی تو تاپیکام چندبار هم التماس کرده بودم به خدا که حق پدرم برگردونده بشه

عموم نه دین سرش میشد نه قانون نه احترام و ما دستمون به خاطر سادگیمون به جایی بند نبود

«گاهی ورق لحظه آخر بر میگردد به نگاه خدا امید داشته باش»🫂❤️🥺

من دوبار تو مواقع سخت زندگیم چله حشر گرفتم برای حاجت محالم بار اول یک هفته بعد چله

و بار دوم یک ماه بعد چله حاجت روا شدم

شاید خدا منتظره صداش بزنیم🙂

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

اولا خداروشکر که پولتون برگشت 

ثانیا هیچ وقت از خوشحال نباش که نفرینت گرفت چون سنگینی زندگی اون شخص به خودت برمیگرده 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از خدا ی نشونه میخواستم برا حاجتم تاپیک شمارو دیدم.لطفا برای حاجت روایی منم دعا کنید.امروز روز آخر چله ام بود :)

میشه دعا کنی ی ازدواج خوب داشته باشم؟🩷🥺ممنون. ی صلوات هم کافیه،عاقبت بخیر بشی

اولا خداروشکر که پولتون برگشت ثانیا هیچ وقت از خوشحال نباش که نفرینت گرفت چون سنگینی زندگی اون شخص ب ...

نفرین نکرده که ایشون.فقط به خدا سپرده

اولا خداروشکر که پولتون برگشت ثانیا هیچ وقت از خوشحال نباش که نفرینت گرفت چون سنگینی زندگی اون شخص ب ...

ما نفرین نکردیم!

ما فقط گفتیم خدا میبینه ظلم نکن از اخرتت بترس 

ما هیچوقت بد کسی نخواستیم

من فقط یه بار پدرم گریه کرد سر این موضوع الان خوشحالم که اشک پدرم بی حرمت نشد

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

من از خدا ی نشونه میخواستم برا حاجتم تاپیک شمارو دیدم.لطفا برای حاجت روایی منم دعا کنید.امروز روز آخ ...

الهی به عظمت و جلال خدا یه روز بیایی بنویسی حاجت روا شدم ❤️🫂 خواهر این پیام ذخیره کن 

الهی به عظمت و جلال خدا یه روز بیایی بنویسی حاجت روا شدم ❤️🫂 خواهر این پیام ذخیره کن

قربونت برم 😭❤️مرسی 

ان شاالله واقعا جواب بده خیلی بخاطرش دعا کردم استغفار کردم نماز شب خوندم ،کاش خدا ی نظری به دل من بکنه ،

خداروشکر پولتون برگشت. ولی درس عبرت باشه دیگه همینجوری بدون سند و مدرک پول حتی به پدر مادرتون هم ندین. رودربایستی هم نداره. حرمت نون و نمک و اینا حرف الکیه. آدم باید با عقل کاراشو انجام بده

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

خواهرم

التماس دعا دارم

ما هم درگیر یک مسئله مشابه با قضیه شماییم

یه نزول خوری داره دارو ندارمونو بالا میکشه...از دستش شکایت کردیم مشخص‌نیست‌چی‌میشه

دعامون‌کنین

کاربر آقا

خواهرمالتماس دعا دارمما هم درگیر یک مسئله مشابه با قضیه شماییمیه نزول خوری داره دارو ندارمونو بالا م ...

انشالله نگاه خدا به همه ما هست

میشه بگید این چله چه شکلیه؟

روز اول نیت میکنید 

ویرایش حاجت روایی تون هر روز یکبار سوره حشر می‌خونید

تا ۴۱روز