2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تخت گهواره شو گرفتم اما از حالت گهواره اش اصلاً تو این چند ماه استفاده نکردیم.ننو هم همین طور.

من خواهرم گهواره تاشو گرفته بود هروفت میومد خونه مون باخودش میورد ، دیگه بچه اذیت نمیکرد داخل همون میخوابید

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

من تخت گهواره شو گرفتم اما از حالت گهواره اش اصلاً تو این چند ماه استفاده نکردیم.ننو هم همین طور.

من تخت نوجوان گرفتم میخواستم کنار مادر بگیرم دیدم اصن خودمم رو تخت نمی‌خوابم 

ببین من یه تخت نوجوان گرفتم یه تخت پارک که هم کنار مادر میشه هم پایه گهواره داره هم میز تعویض و بعدم بچه رو میشه گذاشت توش به کارت برسی بنظر من تخت پارک واقعا لازمه چون تامیشه و میشه هرجا رفتی هم ببری

عه پس اگه عادت کنه مگه همه جا برد اینجوری خیلی سخته

اره واقعا من ترسیدم کلا از گهواره از پستونک از رو پا خابوندن اینا دوری کن که بد عادت بشه دیگ پیرت میکنه 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وای نینی لا لای خیلی خوبع 😂🥺

خیلی خوبه من برای هر سه بچه هام گرفتم ، خونه ی مامانم و مادر شوهرم میخواستم برم با خودم می‌بردم هم خیالم راحت بود بچه ها بازی میکنن بچم رو زمین خواب نیست که خطر داشته باشه هم تو اتاق و تخت تو مهمونی نمیخوابوندمش همش کنار خودم بود تا دو سالگی هم کاربرد داشت ، کنار سفره بچه ام رو کنار خودم میزاشتم و غذا میدادم تا بعدا صندلی کودک به کار اومد

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من خواهرم گهواره تاشو گرفته بود هروفت میومد خونه مون باخودش میورد ، دیگه بچه اذیت نمیکرد داخل همون م ...

آره خیلی خوبه برای خوبوندن بچه اما شوهر من نمی دونم چرا انقدر ایراد گیره میگه نذارشون تو گهواره اصلاً.😐😐تو این ۳ ماهی که دوقلوهام به دنیا اومدن حتی یک بار هم از گهواره استفاده نکردیم.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم یک «زن» در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

دخترم ۵ ماهشه و این ۵ ماه عصای دستم بوده البته من ننو گرفتم

روزا راحت توش می‌خوابه شبا هم تو همون می‌خوابه وقتی خوابش سنگین شد می‌ذارم تو تختش

ولی بدیش اینه هر جا میرم باید ببرمش ولی تاشو هست زیاد سخت نیست جابجاییش

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
چه مدلی بهتره گهواره ننوهای سنتی خوبن؟

بسته به نوزادتم داره .بچه های من تا میذاشتی توی تخت بیدار میشدن .دلیلش این بود که تخت‌های گهواره سنتی یا کنار تخت یا هر مدل دیگه ایی کلا بسته هست و اون حفاظی که بود باعث بیدارشدنشون میشد .

من تخت کنار تخت مادر گرفتم.توی اون مدت نه خودم میتونستم روی تخت بخوابم نه بچم استفاده کرد حتی بزرگترم شد نخوابید . 

فقط کریر خیلی خوب جواب میده . هم موقع سرلاک دادن و اینا میشه بع عنوان صندلی غذا استفاده کرد هم گهواره و هم بداری توش به کارهات برسی 😄

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اره واقعا من ترسیدم کلا از گهواره از پستونک از رو پا خابوندن اینا دوری کن که بد عادت بشه دیگ پیرت می ...

اوهوم من چون بچه اولم هست اصن تجربه هم ندارم نمی‌دونم چیکار باید بکنم 

ببین من یه تخت نوجوان گرفتم یه تخت پارک که هم کنار مادر میشه هم پایه گهواره داره هم میز تعویض و بعدم ...

آره برای منم همین جوره خیلی خوبه.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم یک «زن» در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

من تخت نوجوان گرفتم میخواستم کنار مادر بگیرم دیدم اصن خودمم رو تخت نمی‌خوابم

تخت پارک خواستی بگیر خیلی عالیه.