2777
2789
خیلی خوبه من برای هر سه بچه هام گرفتم ، خونه ی مامانم و مادر شوهرم میخواستم برم با خودم می‌بردم هم خ ...

منم نینی میخوام 🥺🥺😂

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به شرایط زندگی هرکی متفاوته

منم تخت کودک نوجوان گرفته بودم گهواره هم از خاله‌م قرض کردم ولی اصلا ازش استفاده نکردیم و پسش دادم

بنظرم بجای گهواره اگه تخت کنار مادر از این مدلهای پارک بگیری خیلی بهتره

بسته به نوزادتم داره .بچه های من تا میذاشتی توی تخت بیدار میشدن .دلیلش این بود که تخت‌های گهواره سنت ...

چه خوب نمی‌دونستم کریر این همه کاربرد داره😍😂خوب شد گرفتم 

آره خیلی خوبه برای خوبوندن بچه اما شوهر من نمی دونم چرا انقدر ایراد گیره میگه نذارشون تو گهواره اصلا ...

البته عادت میکنه 🤭 اونوقت باید هرجا میری با خودت ببریش 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اوهوم من چون بچه اولم هست اصن تجربه هم ندارم نمی‌دونم چیکار باید بکنم

کلا نوزادو به یه حرکت عادت بدی عادتش میشه تا حداقل ۵ سالگی پس سعی کن اونی که برات راحت تره رو انجام بدی 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بستگی به شرایط زندگی هرکی متفاوتهمنم تخت کودک نوجوان گرفته بودم گهواره هم از خاله‌م قرض کردم ولی اصل ...

مگه برم ببینم پس چجورین از نزدیک اونی که کاربردی تره بخرم

البته عادت میکنه 🤭 اونوقت باید هرجا میری با خودت ببریش

آره دقیقاً.

حالا گهواره به دست بریم خونه ی مردم.😂😂

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....