2777
2789
عنوان

دلیل رفتارش چیه

60 بازدید | 6 پست

همکلاسیم از اول ترم بهم توجه میکرد نگاه میکرد یعنی توجهش رو من بود هفته اخر من کلاسمو نرفتم حدود ۴ هفته تعطیل بودیم بعد الان تو امتحانا یجوری شده کم تر نگاه میکنه امروزم دیدم با بقیه دخترا صحبت میکرد جواب امتحانو بهشون میگفت و همش میخندید نشون بده خوشحاله ، بیخیالم شده یا میخواد حرصم بده؟

نگاه کردن دلیل بر علاقه داشتنه؟😐😂 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

دو تا دلیل داره 

یا اینکه دچار توهم شدی که دوست داره و فلان ..

یا اینکه میخواد بری سراغش ، کسی که دوری می‌کنه یعنی میخواد بری پیشش 

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خلاصه گفتم وگرنه بخاطر نگاه نمیام تاپیک بزنم نگاه همراه با لبخند فقط ب من

شاید طرف هوله

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

واقعا تو این دو ماه با دخترا کاری نداشت یا رسمی برخورد میکرد ولی امروز بخصوص شورشو دراورد

حتی اگه هولم نباشه ادم قابل اعتمادی نیس

کلا بعضیا عادتشونه زل بزنن