2777
2789
در مورد شما نمیدونم به چه علتی بوده؟ برای مثال میگم شاید اون لحظه شما اون فرد رو به هر دلیلی یاد ماد ...

یک ادرس پرسیدم گفت فلان جا مادر. از اون پسرایی بود مدلش که خیلی خودشون رو فهمیده میدونند و راحتند. من مادرم هنوزدر قید حیاته منم بچه اخرم خیلی حسبدیدارم چهرهتن از مادرم پیرترم دل و دماغ هیچیرم ندارم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا مجردی عشقه کیف کن .من شوهر دارم روزی هزاران بار میگم کاش نداشتمش.کاش خدا ازم بگیرتش.فکر میکنی ا ...

طلاق بگیر خوب. ولی من دوست تجربه ازدواج داشتم حتی اگه طلاق بود اینجوری بده. 

یک ادرس پرسیدم گفت فلان جا مادر. از اون پسرایی بود مدلش که خیلی خودشون رو فهمیده میدونند و راحتند. م ...

خب پس اون فرد سطح فکر و سطح شعور خودش رو نشون داده. 

چرا دل و دماغ هیچی نداری؟ 

شاید افسردگی داری؟ 

متاهلایی که میگین ازدواج به چه دردی میخوری و خوشبحالت مجردی

خودتون اگه یک خواهر مجرد تو این سن داشتین یا دخترتون همیشه مجرد بمونه(چون ازدواج بدبختیه از نظر شما) راضی هستین؟ یا میگین خدا نکنه اینجوری بشه؟

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
حتما درشت هیکلی

نه اتفاق برعکس 

من دختر خالم خاله شده به اون میگن خاله به منم میگن خاله بدم میاد

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
متاهلایی که میگین ازدواج به چه دردی میخوری و خوشبحالت مجردیخودتون اگه یک خواهر مجرد تو این سن داشتین ...

دقیقا. 

اصلا موضوع استارتر این نبود. 

ازدواج هم مثل هر کاری دیگه ای میمونه ، ممکنه موفق بشیم یا شکست بخوریم. 

بستگی به انتخاب های خودمون و موارد دیگه داره. 

والا خستمون کردن انگار ما گفتیم ازدواج کنند.

مطمئمن باش اکثرشون راضین وگرنه طلاق میگرفتن

فقط مینالن

اگه همینایی که از شوهرشون مینالن تو خیابون یه نگاه به شوهرشون بندازی چشاتو از کاسه درمیارن

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
مطمئمن باش اکثرشون راضین وگرنه طلاق میگرفتنفقط مینالناگه همینایی که از شوهرشون مینالن تو خیابون یه ن ...

دخترای ساده ای مثل من داره چوب همین مدل زنهارو میخوره. حرف بیخود زدن، یک راهکار درست و یک کار درست ندارند.