2777
2789
من ۳۶ سالمه،متاهلم ولی بچه ندارم،بهم میگن حاج خانم،اهمیت نده،گاو رفته مرخصی،بعضیا جای اون ایفای نقش ...

معلومه اصلا اهمیت نمیدی اصلا

چقد دلت پر بود😂

خیلی بامزه نوشتی😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به منم چند بار گفتن حاج خانم منم اولش ناراحت شدم ولی بعدش با خودم فکر کردم چه ارزشی داره به خاطر حرف ...

داداشم به خدا به بچه ده ساله هم میگه حاج خانم یا حاج آقا 

اصن خجالتی همینم فقط بلده 🤣

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

من ۳۱ سالمه وقتایی که چادر میپوشم بهم میگن حاج خانوم دلم میخواد خفشون کنم!در دهن مردم رو نمیشه بست آ ...

فکر کنم منم چادر سرم کنم مادر میگن بهم😂

‌ ‌به حس ششمم از چشمام بیشتر اعتماد دارم🤍🪄 

حاج خانم خیلی بار منفیش از مادر کمتره.

موضوع مادر یا حاج خانم گفتن نیست،موضوع عقل نداشته یه سریاست، اصلاً نباید به خودت بگیری وگرنه مدام اذیت میشی مصادیق خریت این عده زیاده

اخه مادر بزرگ ۴۴ ساله هم زياده

آهان همون کودک همسری هایی رو میگی که تنها افتخارشون تو زندگی شوهر کردنه...اونم با هر درب و داغونی که فقط یه چیزی داشته باشه بتونه اینا رو حامله کنه و همین براشون کافیه!!

معلومه اصلا اهمیت نمیدی اصلاچقد دلت پر بود😂خیلی بامزه نوشتی😅

نه بابا،دلم پر نبود،وقتی اسی تعریف کرد،یادم اومد،آخه انقدر مصداق خریت بقیه رو میبینی،دیگه به این نتیجه میرسی که اصلاً نباید اهمیت بدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

در مورد شما نمیدونم به چه علتی بوده؟ 

برای مثال میگم شاید اون لحظه شما اون فرد رو به هر دلیلی یاد مادرش انداختی و اصلا منظور بدی نداشته. 

یا اینکه نه ممکنه از اون افرادی بوده باشه که بدون فکر حرف میزنن ، یا احساس با نمک بودن میکنن یا ... 

یا موارد دیگه ... 

نه بابا،دلم پر نبود،وقتی اسی تعریف کرد،یادم اومد،آخه انقدر مصداق خریت بقیه رو میبینی،دیگه به این نتی ...

😂😂😂

دقیقا همینه

کلا ادم باید مسیر زندگی خودشو طی کنه بدون توجه به رفتارو حرفای بقیه

فقط خوبه آدم حرفا و تجربه های خوبو ببینه استفاده کنه