2777
2789
دقیقا. اصلا موضوع استارتر این نبود. ازدواج هم مثل هر کاری دیگه ای میمونه ، ممکنه موفق بشیم یا شکست ب ...

من خودم دیدم کسایی که تو پروسه طلاقن میان تاپیک میزنن بنظرتون بعد طلاق دوباره میتونیم ازدواج کنیم؟

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
دخترای ساده ای مثل من داره چوب همین مدل زنهارو میخوره. حرف بیخود زدن، یک راهکار درست و یک کار درست ن ...

والا بجای این حرفای الکی باید راحلی چیزی بدن که نمیدن

بنظرم تاپیک نزن فایده نداره

سایت آدم حوا ثبت نام کن 

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم دیدم کسایی که تو پروسه طلاقن میان تاپیک میزنن بنظرتون بعد طلاق دوباره میتونیم ازدواج کنیم؟

درسته من هم چنین تاپیک هایی رو دیدم. 

بله دقیقا ازدواج در کل اصلا چیز بدی نیست. 

فقط تا جایی که میتونیم باید تلاش کنیم انتخاب آگاهانه انجام بدیم. 

گاهی ممکنه افرادی باشن که به انتخاب خودشون نخوان هیچوقت ازدواج کنن ، اما همه اینطور نیستن. 

استارتر نمیدونم چرا گفتی دل و دماغ هیچی نداری؟

🌸 اگر میتونی زندگیت رو آروم آروم عوض کن.

کم کم از جهات مختلف به خودت برس ، 

ورزش کن ، 

روحیه ت رو بالا ببر ، 

و هر کاری که به بهتر شدن حالت کمک میکنه رو انجام بده. 

اگر افرادی رو میشناسی که معرف ازدواج هستن ، به خانواده ت بگو بهشون بگن که اگر فرد مناسبی رو می‌شناسن ، بهتون معرفی کنن. 

فکر کنم تو مجازی هم سایت های معتبری وجود داره که ثبت نام انجام بدی. 

ولی حتما دقت کن که معتبر باشن. 

وقتی روحیه آدم بالا بره و حال درونی آدم بهتر بشه ، تو ظاهر آدم هم واقعا خودش رو نشون میده و شاداب میشه. 

( این ها رو من که افسردگی شدید دارم ، کاملا میبینم و باهاشون رو به رو شدم )

پس لطفا خودت رو نباز و از جهات مختلف به خودت رسیدگی کن. 

امیدوارم به لطف و رحمت خدا هر چه زودتر فرد مناسبی سر راهت قرار بگیره و ازدواج خوبی داشته باشین. 

إن شاالله در کنار هم آرامش داشته باشین و خوشبخت بشین. 💚💙💖