2777
2789

قضیه مال چند روز پیشه بسی خوشحالم ویه حال غریبی هم دارم نمیدونم ازچیه خیلی جا خوردم انگار همش حالت گریع دارم بین چند هزارنفر دراومده برام بنظر شما هم خیلی تبرکه وچیز خوبیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله که خیلی چیز خوبیه😍

من فرش حرم امام‌رضا و امام‌حسین ‌و حضرت عباس رو زدم به دیوار خونه‌م

هربار چشمم بهشون میفته سلام میدم❤️

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
شبیه یه قاب عکسه که داخلش یه تیکه از قالی حرم حضرت زینبه

نه منظورم اینه از کجا برنده شدی کی میفرسته

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
بله که خیلی چیز خوبیه😍من فرش حرم امام‌رضا و امام‌حسین ‌و حضرت عباس رو زدم به دیوار خونه‌مهربار چشمم ...

عزیزم برای من این بیشتر خوش حال کنندست که مال حضرت زینبه خانوم جان خودش تنهاس یه حال غریبی داره قربونشون برم

من این مدل قرعه ها رو خیلی عزیز و متبرک میدونم.

یبار به شوهرم حس خیلی بدی داشتم. کربلا رفته بودیم تو قرعه کشی اسمش در اومد بهش خاک تربت دادن.

همونجا حس خوبی بهش پیدا کردم. انگار مورد توجه امام حسین بوده

من این مدل قرعه ها رو خیلی عزیز و متبرک میدونم.یبار به شوهرم حس خیلی بدی داشتم. کربلا رفته بودیم تو ...

منم همش همین فکرو میکنم باخودم میگم یعنی خانم جان به من نگاه کرده با اینکه من دختر بدیم