2777
2789
عنوان

توروخدا منو راهنمایی کنید

42 بازدید | 14 پست

اگر اقدام به بارداری کنم ۴۰ سالم میشه بچه بدنیا میاد فرزند اولم ۱۳ سالشه سابقه ی طلاق و خیانت و دردسر و داستان از همین همسرم که الان زنشم داشتم شما جای من باشید بچه ی دوم با وضعیت کنونی جامعه و تفاوت سنی و وضعیت خودم میارید ؟ لطفا منطقی بهم راهنمایی بدید دوستانی که تمایل ندارند صحبت کنن و نظر الکی میدن لطفا جواب ندید و تو تاپیک نیاید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من به چیزی میگم .اگر شرایط جسمانی و روحی خودت مشکلی نداره میتونی اقدام کنی .من خواهرم ۴۲ سالگی ...

خوب خیلی با بچش فاصله سنی داره ۴۲ سال اصلا سن خوبی برای مادر شدن نیست حالا خطراتش بماند

ببین من به چیزی میگم .اگر شرایط جسمانی و روحی خودت مشکلی نداره میتونی اقدام کنی .من خواهرم ۴۲ سالگی ...

خوب خیلی با بچش فاصله سنی داره ۴۲ سال اصلا سن خوبی برای مادر شدن نیست حالا خطراتش بماند

دلیلتون برای اوردن بچه ی دوم چیه؟ چون اصولا دو تا بچه با اختلاف سنی کم میارن که هم بازی همدیگه باشن و با هم بزرگ بشن 

شما که بچه ی اولت ۱۳ سالشه تو سن حساسیه اصلا نمیتونه ارتباط بگیره و دو تا دنیای کاملا متفاوت خواهند داشت، خودتون هم که سنتون برای بارداری مناسب نیست، از طرفی این همه مشکلات خانوادگی هم دارید، واقعا اوردن بچه چه لزومی داره؟

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
احساس میکنم پیر بشم تنها میمونم

واقعا غیر منطقی و خودخواهانه اس،ضمن اینکه بچه های الان تو پیری کنار پدر و مادر نمیمونن، همدم پیری همسر خوب و دوستای خوبه نه بچه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸