2777
2789
عنوان

یه نفر زنگ زده میگه ساعت هوشمند و ایرپاد برنده شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست
خوب اون لحظه هل شدم اصلا هیچی به فکرم نرسید الان چی کار کنم ؟ یعنی کار خطرناکی کردم آدرس دادم ؟

نه فوقش میاد دم خونه بگو نمیخوام اگه یارو اذیت کرد بگو وایسا زنگ بزنم پلیس 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اون لحظه هل شدم اصلا هیچی به فکرم نرسید الان چی کار کنم ؟ یعنی کار خطرناکی کردم آدرس دادم ؟

میگفتی بفرستن اداره پست شهرتون از اونجا خودت بری تحویل بگیری

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

به نظرم الکیه حتی 

یکی میگفت زنگ زده بودن تمام اطلاعاتم داشتن   اسم ، فامیل و..

میگفتن الان از بانک برات پیام میاد میگفت همون موقع اومد 

ولی کلاه بردار بود

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها به خساب کسی اشتباهی پول بزنیم ،بریم بانک بگیم برمیگردونن؟؟

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
مشخصات کارت که ندادی..اول میپرسیدی تراکنش کجا جه فروشگاهی...دقیق توضیح بدین... ولی ۹۹درصد کلاهبرداری ...

نه مشخصات کارت ندادم 

ولی گفت اگه سوالی داشتی به همین شماره زنگ بزن 

میتونم زنگ بزنم بپرسم از چه برنامه ای بوده 

کلاهبرداری 🤣🤣🤣ما ۴۹۰دادیم بجای اپل واج ساعت پلاستکی کرده بودن تو کارتون که حتی دادیم دست بچه هم بازی نکرد 

فقط پول نزن به حساب که کلاهبرداری الکی همش عین شما به مام زنگ زدن گفتن از*1#تراکنش انجام دادی برنده شدی 

پول واریز نمیکنم الان آوردن جلوی در چی کار کنم ؟ بگم نمیخوام ؟ ای کاش آدرس نمی‌دادم 😭

نه خوب کردی آدرس دادی 

خطرناک نیست یک ساعت داغون میفرستن که ارزشش کمتر از همون مبلغ هست اینجوری جنس های بنجلشون رو میخوان بفروشن 

اما وقتی اومدن دم خونتون بگو من ساعت نخواسته بودم اشتباه اومدین اینجوری سر کارشون بزار که یاد بگیرن مردم رو سرکار نزارن

شما پول واریز کردین براشون یا جلوی در که آوردن پول دادین ؟

نه گفتن فقط پول ارسال بسته بزنین به حساب ۴۹۰زدیم فرستادن اداره پست رفتیم تحویل گرفتیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اپل واچ پلاستیکی