2777
2789
عنوان

نامزدم یه ادم نفهم و بیشعور حسابی آبروریزی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 114 پست

همسرت خسیس نیست فقط این جور مکان هارو خرج بی مورد میدونه چون خانواده اش اینجوری بزرگش کردن خودشم تو حرفاش بهت گفته ک خانواده من اینجور جاها نمیرن...

پسر ۲۱ساله کی وقت کرده ک یادبگیره چجوری پولشو خرج کنه و چه کاری انجام بده چه کاری انجام نده؟؟؟پسر ۲۱ساله هنوز خانواده اش براش تصمیم میگیرن اون موقع شما با همچین شخصی ازدواج کردی؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چطور آشنا شدید؟ چقدر حرف زدید؟ مشاوره رفتید؟

از طریقه رابط 

آره هم حرف زدیم هم مشاوره رفتیم عقد که کردیم چند وقت بعدش کلااااا یه آدم دیگه شد 🥲

من از خودم مطمئن حرف میزنم چون واقعا در حقش بد نکردم هیچ وقت سعی نکردم خواسته ای رو ازش بخوام که در توانش نباشه 

اون ۳۳ هست

سنش اصلا به شما نمیخوره دوتا فکر ودهه جدا هستین ادم به این سن دیگ طرز فکرش همینه که باهات رفتار میکنه انتظار نداشته باش اگ برگردی بهش تغییر کنه سنت کمه موقعیت دیگ سر راهت قرار میگیره اگ عقدی جدا شو 

عزیزم من ۲۱ ام نامزدم ۳۳

استارتر یه مشاوره خوب برید

فاصله سنیتون هم زیاده

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزم من ۲۱ ام نامزدم ۳۳

ببخشید من فک کردم همسرت ۲۱سالشه...

پسرا کارایی و میکنن ک تو خانواده خودشون دیدن چون این اقا تو خانواده خودش از اینجور خرج کردنا ندیده تا ابد هم این خرجارو بی مورد میدونه و قبول نمیکنه

چرا باید تعصب داشته باشم خواهر؟ زندگی من که نیست. اما زندگی هزاران جوون اینطوری آسیب دیده. آمار طلاق ...

من پرونده های طلاقو دیدم پرونده های خشونت خانگی خوندم

پدرم نظامی بود فامیلای نزدیکم قاضی و وکیل

دوستیایی ک تو مهمونی و اینا شروع شه و ب ازدواج ختم شه ن ته خوبی نداره شروع خوبیم نداشته

نمیتونم بگم کدوم بیشتر بود یا کمتر ب ی اندازه بود مشکلات سنتیا بیشتر برا عدم دوست داشتن هم ،خشونت ، وابستگی و تحت فرمان بودن پسر نسبت ب مادر و و و. 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

البته که طرفت هم آدم بودها 🫠می‌دونی آدمی که آدم باشه خیلی کمه ولی خب چی بگم اصلا ..فقط فهمیدم ازدوا ...

آره ازدواج سنتی هم باید با تحقیق زیاد و فکر باز باشه 

من یه سال نامزد بودیم فقط محرمیت میخوندیم  

خیلی خوب بود تو اون یه سال من یه شهر دیگه دور از خانوادم درس میخوندم اونم همین طور 

ولی هر هفته میومد دیدنم 

دانشجو بود ولی حتما میبردم بیرون رستوران خرید 

میدونست ازش پول نمیگیرم شماره کارتم برداشته بود خودش میریخت حسابم اصلا هم بهم نمیگفت 

الانم همونطور و صد درجه بهتر از اونموقع

البته که طرفت هم آدم بودها 🫠می‌دونی آدمی که آدم باشه خیلی کمه ولی خب چی بگم اصلا ..فقط فهمیدم ازدوا ...

برا من عیبای زیادی داشت همه رو دونسته پذیرفتم 

ولی خب خسیس نبود این برام مهم بود

میدونستم با کار مخالفه 

اینکه حساس بود رو رفت و امدام 

با هر دوجنس زیادی راحت بود همه رو دونستم و قبول کردم عیب و ایرادو هر ادمی داره اینکه بشناسی و بدنی کنار میای یا ن مهمه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببخشید من فک کردم همسرت ۲۱سالشه...پسرا کارایی و میکنن ک تو خانواده خودشون دیدن چون این اقا تو خانواد ...

البته پسرای احمق اینطورین که میگید پسرای باهوش کار درست و غلط و میتونن تشخیص بدن و خودشونو با موقعیتهای مختلف میتونن سازگار کنن و هرکاری برای حفظ رابطه و رشد خودشون میکنن