2777
2789
عنوان

نامزدم یه ادم نفهم و بیشعور حسابی آبروریزی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 114 پست
اتفاقا برعکستو سنتی صحبت هست اونم فراوان، آشنایی با خانواده ها هست تحقیق هست مشاوره هست، تو فضای منط ...

شما رابطه دوستی داشتید بعد ازدواج کردید؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از ۹۶ تو این سایتمتو این سالها اونقدر حرف خلاف این چیزی که میگید رو شنیدم که حد نداره(حرف صرف نه، ...

منم از ۹۵ هستم همه رو دیدم

اطرافیانم دیدم

ب لطف شغل پدر و نزدیکانم جامعه ی بزرگترم دیدم 

حرفاتون متعصبانس و بس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من از ۹۶ تو این سایتمتو این سالها اونقدر حرف خلاف این چیزی که میگید رو شنیدم که حد نداره(حرف صرف نه، ...

حرفت درسته ها قبول دارم تا به جا هایش رو ولی منم سنتی ازدواج کردم و همسرم بعد ازدواج ۳۶۰۰۰۰۰۰۰درجه تغییر کرد 🫠

چرا ؟این کلن بستگی به شعور طرف داره من از خودم مثال می زنم من پارتنری دارم نامزدم نیست ...من خیلی کی ...

داری میگی ب شعور طرف ربط داره

تو همین تاپیک شعور نامزد این خانم مشخص بود

منم هردم ی چیز درست میکردم میبردم این درحالی بود ک ما در هفته ۵ بار غذای بیرون میخوردیم

این ادم بدعادت نمیشه

اما اینی ک سر ۳۰۰ هزار فحاشی میکنه چرا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

می‌دونی چرا ؟چون خیلی خیلی خیلی بیشتر به نظرم هم دیگه رو میشناسن

دقیقا

من خودم ۵ سال با شوهرم دوس بودم همه زیر و بم همو میدونستیم

مشکلاتمون کم نیست ولی دقیقا همونایی بود ک تو دوستیم میدونستم ک هست

اطراف من اونایی ک سنتی بوده جدا شدن دوستیا پایدار تر بودهاصلا نظراتتون منطقی نیست متعصبانس

چرا باید تعصب داشته باشم خواهر؟ زندگی من که نیست. اما زندگی هزاران جوون اینطوری آسیب دیده. آمار طلاق ازدواجای مدرنو دارید دیگه؟

البته سنتی هم صد در صد بی عیب نیست. اولا که شناخت کامل بعد عقد و ختی رفتن زیر یه سقف انفاق میوفته اما خوب شناخت تو یه جو عقلانی مشخصا بهتر و دقیق تره تا جو عاشقانه

بعدش هم من ازدواجهای سنتی بسیار مسخره هم دیدم. نمونش تو همین سایت تاپیک میزنن دختر خانم یکیش روانشناسه یکیش دندانپزشک،‌ کدومو برای داداشمون بگیریم؟ معلومه اونی که به ازدواج این شکلی نگاه میکنه تهش چی میشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
حرفت درسته ها قبول دارم تا به جا هایش رو ولی منم سنتی ازدواج کردم و همسرم بعد ازدواج ۳۶۰۰۰۰۰۰۰درجه ت ...

شما چطور آشنا شدید؟ چقدر حرف زدید؟ مشاوره رفتید؟ 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دقیقامن خودم ۵ سال با شوهرم دوس بودم همه زیر و بم همو میدونستیممشکلاتمون کم نیست ولی دقیقا همونایی ب ...

البته که طرفت هم آدم بودها 🫠

می‌دونی آدمی که آدم باشه خیلی کمه ولی خب چی بگم اصلا ..فقط فهمیدم ازدواج سنتی در صورتی خوبی که کلیییییییییی وقت بزاری برا شناختش و اینکه طرفت هم آدم باشه