2777
2789
عنوان

خانمهایی که زایمان طبیعی داشتن میشه بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خوبه. اخه وقتی خواهرم سزارین کرد تا چند روز دستشو به دیوار میگرفت و با کمک میرفت دستشویی و همون م ...

خواهرای منم با سزارین تا ۱۰ روز از جا بلند نشدن

هنوزم بعد ۱۰ سال جای بخیه شون درد داره

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
نه دروغ نمیگن. ربطی نداره. من الان همکارم دو تا شکم طبیعی زاییده میگه با همه ی درداش ولی بازم بچه بی ...

دعاکن منم دوباره باردار بشم و زایمان کنم

بازم زایمان طبیعی رو انتخاب میکنم ، هرکس روحیاتش و فیزیک بدنش با دیگری فرق داره

دعاکن منم دوباره باردار بشم و زایمان کنمبازم زایمان طبیعی رو انتخاب میکنم ، هرکس روحیاتش و فیزیک بدن ...

عزیزم ان شالله خدا دوباره دامنتو سبز کنه

راستی اگه خیلی دوست داری چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناسو بگیر رد خور نداره. تو گوگل سرچ کنی میاد

منم دعا کن به سلامتی زایمان کنم

عزیزم ان شالله خدا دوباره دامنتو سبز کنهراستی اگه خیلی دوست داری چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناسو ...

به امید خدا به سلامتی و خوشی زایمان کنی 

بعد زایمان اولویت تغذیه ات و خوابت باشه

مبشه بدون بخیه ولی خب احتمالش کمه. چون خدایی نکرده یر بچه فشار بیاره یهو نامنظم پاره میشه. ولی برا جای بخیه پو هفته زمان میبره و نباید اصلا بشبنید. اما خب واقعا نقاهتش کوتاه تر از سزارینه چون اون عمل جراحیه.

من با یک‌گروهی آشنا شدم طب سنتی اصولی ماه اخر ورزش ها و ماساژ های مخصوص داره حتی خوراکی هم داره. الان شده ماهی ۲۰۰ چیزهای بعد زایمان و شیردهی هم داره.

خودم راضی بودم و زایمان خوبی داشتم. البته که میگن آدما متفاوتن

اگه خواستید پیوی ادمینو بدم عضو بشید