2777
2789
عنوان

خانمهایی که زایمان طبیعی داشتن میشه بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 85 پست
از روز سوم سرپا بودم و کار میکردمالبته آروم آروم

خب خوبه. اخه وقتی خواهرم سزارین کرد تا چند روز دستشو به دیوار میگرفت و با کمک میرفت دستشویی و همون موقعی که اززایشگاه اوردنش بخش و گفتن بلندش کنین اون پوشک خونیشو دیدم و دادی که خواهرم زد گفتم بمیرمم سزارین نمیکنم ولی الان دو به شک شدم

من سه تا زایمان طبیعی کردم سومی کلا بخیه نخوردم اما24ساعت رو تخت بودم چون جفتمون دیر جداشد خونریزی ش ...

من نمیدونمبیمارستان خصوصی با اینهمه پولی که میگیره چرا دیگه بدنو تیکه پاره می کنه اخه. دعا کنین زایمان منم راحت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا مد شده میگن هرکی میگه بعد طبیعی تغییر نکرده واژنش دروغ میگه 😐

نه دروغ نمیگن. ربطی نداره. من الان همکارم دو تا شکم طبیعی زاییده میگه با همه ی درداش ولی بازم بچه بیارم طبیعی میارم. و میگفت بدن به حالت قبل برمیگرده. 

آره خب طبیعی هم بی مشکل نیست

یه سری چیزها توقعات بیجا هست.

مثلا ما تصورات غیر واقعی داریم.

اقا باید قبول کنیم چه سزارین چه طبیعی قراره که بچه حداقل سه کیلویی که توی بدنت بوده رو خارج کنن

بعد توی نه ماه بارداری بدنت صد درصد تغییر کرده تمام سیستمهای بدنت با جنین تغییر شکل و عمل دادن

طبیعیه که بعد از هر زایمان از هرنوعی مادر دیگه نمیتونه ادعا کنه هیچ مشکلی نداشته یکی کمردرد میگیره یکی همورویید میگیره یکی سردرد میگیره در هرصورت نمیشه توقع داشت من بچه ای رو زایمان کنم ولی مثل ۱۸ سالگیم یه دختر ترگل ورگل باشم 

ورزش خیلی تاثیر داره من بچه اولم خیلی اذیت شدم تنبل بودم میخوردم میخوابیدم ۲۰ کیلو اضافه کردم زایمان ...

خب پس میشه ورزشو از دوماه اخر شروع کرد. من سه ماهه اول خیلی حالم بد بود

ولی الان بهترم و دارم برنامه ریزی می کنم که پیاده روی کنم و ورزش کنم 

میگن نپتون کشیدن خونه و اون حالتشم خیلی تاثیر دازه و همینطور حالت سجده که من چون نفسم تنگ میشه حالت سجده دو نمیتونم خیلی برم

فقط اگه از دردش ام نگرانی، بگو ماسک بدون درد برات بزارن، از آمپولش استفاده نکن اون خودش خیلی درد دار ...

تا حد امکان دوست دارم فیزیولوژیک باشه اخه هر چیزی که تزریق کنند صد درصد عوارض داره. ولی خب جایی که مجبور باشم بقول شما چاره ای نیست ممنون راهنمایی کردین

خب پس میشه ورزشو از دوماه اخر شروع کرد. من سه ماهه اول خیلی حالم بد بودولی الان بهترم و دارم برنامه ...

الان خیلی زوده 

مثل قبل باشه زندگیت و خیلی عذر میخوام اینجا میگن ۹ماه رابطه ندارن این مورد اصلا درست نیس! 

مثل قبل باش من تا اخرای ۷ ماهگی رانندگیم میکردم چون دخترم سرویس نداشت باید میاوردمش از مدرسه 

خونه تکونی ام کردم 😅 ورزش هارو الان بزنی تو گوگل یا اینستا و یوتیوب همه چی آموزشی هست مثلا من یادم پله خیلی بالا پایین میرفتم اسکات همون جارو نپتون پروانه و .... ورزش زیاده

البته به شرط اینکه لگنت خوب باشه 

تا حد امکان دوست دارم فیزیولوژیک باشه اخه هر چیزی که تزریق کنند صد درصد عوارض داره. ولی خب جایی که م ...

ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی و بچه سالم و صالحی باشه برات، من خودمم سال جدید زایمان دارم 👻😅