2777
2789

همه باهام بد رفتاری می کنن یجورایی تحقیر می کنن منو من هیچ کاری با هیچ کس ندارم اما از دوست فامیل و آشنا تا حتی توی مدرسه مدیر و معاون معلم امروز همه از معلم چند تا چند تا سوال میپرسیدن به همه حواب میداد اما من یه کلمه پرسیدم روشو کرد اون ور با بقیه مسخرم کرد 

حالا من درسم خیلی خوب توی این درس ۲۰ عالی

یا معاون 

یا وقتی میخوام صحبت کنم کسی توجه نمی کنه 

من اصلا با کسی کاری ندارم اما دوستامم مسخرم می کنم دلم نمی خواد دیگه برم بیرون از خونه 

خجالت می کشم 

ببخشید طولانی شد 

فقط نمیدونم چیکار کنم 

من خودمم یه دوره اینجوری بودم ولی الان که به اونموقع فکر میکنم تمامش به نظرم بخاطر حس حسادتیه که نسبت بهت دارن خیلیاشون احتمالا چیزایی که تو داری و ندارن و سر همین باهات اینجوری میشن متفاوت بودن با بقیه باعث میشه کمتر بقیه سمتت بیان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودمم یه دوره اینجوری بودم ولی الان که به اونموقع فکر میکنم تمامش به نظرم بخاطر حس حسادتیه که نسب ...

اخه نمیدونین وقتی اون لحظه جلوی همه تحقیر میشه آدم گریم میگیره اصلا اعتماد به نفس رفتن به بیرون از خونه ندارم از خودم بدم میاد چون یه بی مصرفم یعنی همه میگن 

اخه نمیدونین وقتی اون لحظه جلوی همه تحقیر میشه آدم گریم میگیره اصلا اعتماد به نفس رفتن به بیرون از خ ...

نه اینجوری نگو اصلااااا میدونم مردم دوست دارن آدمو خورد کنن ولی اهمیتی نده بالاخره انقدر ضربه میخوری از حرفا و کارای مردم تا وقتی که دیگه برات اهمیتی نداشته باشن اونموقع تو به یجای درست رسیدی میبینی اینا هنوزم کارشون همینه اونا میدونن فقط با اینکار میتونن بهت ضربه بزنن واسه همین هرکاری تونن میکنن تا تو از خودت بدت بیاد یا حالتو بد کنن

میشه بگین چیکار کنم همه باهام خوب رفتار کنن من اخه مثلاً سرک سر کاری یا فوضولی نمی کنم تو را خدا بگی ...

بنظرم هرچقدر این ادمارو بی محل کنی بهتره و البته اعتماد به نفستم خیلی ملاکه یعنی ارزش خودتو بدون خودتو قوی نشون بده همه جا وقتی کسی بهت بد گفت یا بد نگاه کرد زل بزن بهش خیلی با جدیت و کلا نسبت به خودش و وجودش بی تفاوت باش مردم وقتی بهشون توجهی نمیکنی اعصابشون بهم میریزه