2777
2789
عنوان

خبرازدواج دیگران💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 65 پست
سنت کاملا مناسبه واسه ازدواج چندسال بگذره دیگه زیاد واست خواستگار نمیاد خواستگار خوب اومد نزار رد کن ...

والامنم خیلی خوش چهرهههه شدید..خوش اندام و ورزشکارم..کتابخون و فرهنگی..اما شاغل نیستم..چی بگم خواهر.. مشکل من خواهرامن فقط بخدا.. نمیزارن ازدواج کنم الان

تابع قلبمم...

برام دعاکن توروخدا خیلی اذیتم ازتنهایی

ای جانم میفهمم نگاه و حرفای مردم چقدر تو مخه میفهمم عروسی یکی دیگه رو دیدن بچه هاشون دیدن ینی چی🥲

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عروسی نمیرم دیگ چون واقعا احساس حقارت میکنم جلو دیگران😔

اینکارو نکن برو تو چشم باش تو امامزاده ها زیاد برو تو جمع ها دورهمی ها باورکن خیلی موثره بالاخره یه نفر پیشنهاد میده . اونوقت تو انگار خودتو زندونی میکنی و دیگرون راجبت آزادا نطر میدن نترس عزیزم 🥲 میفهمم البته حستو

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

یعنی چی که رد میکنن اگه کیس خوبی اومد پافشاری کن

باورت میشه یه بار پافشاری کردم و حتی مردم شناسناممو بردم بعد یکی ازخواهرام رفت دزدکی دعواراه انداخت و شناسناممو اورد و مردمو فراری داد

تابع قلبمم...

ببین حس عقب موندگی همیشه هست وقتی که ازدواج نکردی وقتی بچه دار نشدی وقتی بچت بزرگ نیست وقتی خونه نداری ماشین نداری طلا نداری بعضی موقعا که نمیتونی برطرفش کنی باید بزنی به بیخیالی سر خودتو گرم کنی خودتم قاطع به خواهرات بگو حق دخالت تو زندگیتو ندارن 

باورت میشه یه بار پافشاری کردم و حتی مردم شناسناممو بردم بعد یکی ازخواهرام رفت دزدکی دعواراه انداخت ...

به بابات بگو خیلی جدی و درست باهاش حرف بزن و یذره حس عذاب وجدانم بهش بده مثلاً بگو اگه من الان کیس خوب داشته باشم رد کنم بعداً یه آدم بد گیرم بیفته خوبه  یا شما راضی هستین از همچین چیزی البته اول شرایط و ناراحتی ها رو بگو اینو تهش بگو  

ببین حس عقب موندگی همیشه هست وقتی که ازدواج نکردی وقتی بچه دار نشدی وقتی بچت بزرگ نیست وقتی خونه ندا ...

منم تنهاکاری که دارم میکنم سرگرم کردن خودمه ک از سرم بپره این حس ها..ورزش کتاب تفریح..امابازم دوس دارم خودم زندکی تشکیل بودم و کلی عاشق بچمممممم دوس دارم..اماخاهرام نمیزارن

تابع قلبمم...

به بابات بگو خیلی جدی و درست باهاش حرف بزن و یذره حس عذاب وجدانم بهش بده مثلاً بگو اگه من الان کیس خ ...

البته برا ازدواج عجله هم نکن مهم خوشبخت بودنه و آدم خوبه نه سن ازدواج