2777
2789
عنوان

از ته دلم خوشحالم

358 بازدید | 39 پست

پسر دختر عموم مریضه

عقب موندس

خانوادش خییییلی اذیتم کردن خیلی خون به جیگرم کردن

زندگیمو خراب کردن

از ته دلم از خدا میخوام 

بچه دار بشم 

پسر دختر عموم وایسه 

بچه های من برن اون بچه رو بزنن

ته بخاطر حرفهایی که دختر عموم بهم زد خنک بشه

بخاطر شکنجه های روحی و روانی که به من کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💀💀

میدونید چیه من با پول حروم نت میخرم که اینارو میبینمم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خدایا خودت جوابشونو بده 

من:لال

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

نگو اینطور 

خدا یکی عین همونو میذاره تو دامنت بعد کاسه چ کنم چ کنم دست میگیری و آه و فغانت بلند میشه ک ب چ گناهی بچم اینطور شده، اونموقع یاد حرفا و خوشی الانت بیافت... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

آرهبه تلافی اون سالها که من دفاعی نداشتم و دختر عموم و خانوادش ظلم کردنبچه هام برن بچه مریض اونو بزن ...

والا خودت بری دخترعمو رو بزنی منطقی تر نیست چرا از چند تا طفل معصوم مایه میزاری 

جان و جهان من تویی   
والا. فانتزیش منو کشته

دوساعته تو اونیکی تاپیک داریم از ترنسا حمایت میکنیم حالا... 

با این وجود من هنوز اینجامم🗿