2777
2789
عنوان

خبرازدواج دیگران💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست
ببین عزیزم ازدواج واقعا معیاری برای موفقیت نیست. هر کس به موقع خودش ازدواج میکنه و مهم تر از اون این ...

اخه مشکل من همینه مناسب هم باشه خاهرام قبول نمیکنن و ابروریزی میکنن

تابع قلبمم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به محل زندگی و شرایط داره دوستت لابد خودشم موفق بوده و شهر بزرگ زندگی میکرده اینجا من بیست سال ...

اره شهر های کوچیک چشم مردم به دختره .

اخه ۲۰ خیلی کمههههه. هنوز فرصت جوونی و نوجوونی هست گشتن با دوستای مجردی کافه رفتن با دوستان خیلی جلف بودن نه ها ولی گشتن خوبه 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

دارم میرم توی ۲۳ دوتا بزرکترازخودم دارم

خواهرات خودشون باید با بابات صحبت کنن...اگه خواستگار مناسب ندارن،جلوی خواستگارای خوب تو رو هم نگیرن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دارم میرم توی ۲۳ دوتا بزرکترازخودم دارم

سنت کاملا مناسبه واسه ازدواج 

چندسال بگذره دیگه زیاد واست خواستگار نمیاد 

خواستگار خوب اومد نزار رد کنن 

البته اگه تحصیل کرده و شاغلی باز یکم دستت باز تره چندسال دیگه هم میتونی صبر کنی 

فامیل ما دوتا دخترن مثل دسته گل هی قر و فر اومدن اون نه این نه 

خانواده عالی دارن خودشون خوش اندام خوش چهره 

با حیا باکلاس تحصیل کرده 

کلی خواستگار خوب داشتن هی رد کردن الان بالای ۳۰ سالشونه 

دیگه خواستگار خوب مثل قبل نمیاد

ممنونم

حتما شروع کن از امروز امیدوارم بخت خوب نصیبت بشه . راستی دیروز مطب بودم خانومه ۴۱ ازدواج کرده بود همین دوسال پیش فورا هم بچه دار شده و دومیش میاد .

خودشم مونده بود تو کاره خدا

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم