2777
2789

بچه ها من پیش دکتر هومن صیحون واقع در زعفرانیه لمینیت کردم بعدن فهمیدم ایشون سه سال سابقه کاری داره اول اینکه بسیار قیمت بالایی داره هر دندان ۱۵ تومن که اگه فقط نمیای دندونا باشه مثل من ۳۰۰ تومن هزینه کردم که کار عالی تحویل بگیرم به نظرم کامپوزیت زحمتش واسه دکتر بیشتره چون باید تراش بده ولی لمینیت توسط لابراتوار ساخته و دکتر میچسبونه فقط حالا خلاصه دندونای من آماده شد اول اینکه تمام دندونارو زیاد تراش میده صیحون و عین دندون کوسه بعدشم لمینیتام که آماده شد و نصب کردم دندونام اصلا قرینه هم نیست مثلا فک بالا نیشم یکیش تیزه اون یکی گرد و پایینم همینطور خیلی شلخته بعدشم بهش گفتم شبیه هم نیست گفت نمیشه تراش داد و لابراتوار مجدد پول میگیره هر دندون ۱۵ میلیون جنس دندونا ام آشغال و نازکه من یه تخمه خوردم لبش پرید الان ۱۵ میلیون هزینه همون دندونم مطبش ام کلا ۴ تا بلاگر رفتن تبلیغ کردن و عکساشون اونجاس سگ پر نمیزد من رفتم گوشی هاشون ام زنگ نمیخورد داشتن بازی میکردن من همون قبلش منصرف شده بودم ولی چون منشیش انقد زرنگه بیعانه گرفت و اطمینان میداد ولی بعدش اصلا انقدر بی ادب بودن بعد نصب که نگو صیحون فقط اسم در کرده به خاطر ۴ تا بلاگر که براشون مجانی دندون گذاشته من که اصلا راضی نیستم حتی تلفن مطب رو به من برنمیدارن دیگه حیف اون ۳۰۰ میلیون همین دندون جاهای دیگه ارزون تر بود

عجیب ، من خودم دستیار دندان پزشک بودم چند سال  دندون خودمم پنج سال پیش لمینیت کردم اون موقع ام تراش خاصی نخورد  با اینکه از نتیجه کلی دندونم راضی نیستم ولی خب  اینجوری ام نبوده که بخواد سریع بشکنه 

کار سیحون و خیلی دوست داشتم میخواستم برم پیشش😱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.